Ahu Türkpençe ile Emre Karayel Son Yaz dizisinin kadrosunda!

Son Yaz dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

Merve Mutlu
08 Eylül 2020 - 17:21
Gündem

En son Zemheri dizisinde Caner Cindoruk ve Ayça Ayşin Turan ile başrolü paylaşan ve dizinin ekranlara erken vedası ile bir süredir kendini dinlenmeye alan Alperen Duymaz'dan yeni dizisi O3 Medya imzalı yeni dizi Son Yaz'ın kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

20-09/08/alperen.png

Burak Arlıer'in yöneteceği, Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç'in yazdığı yeni dizi Son Yaz'ın kadın başrolünün Hafsanur Sancaktutan olacağı bilgisini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Leyla ile Mecnun dizisi ile özdeşleşen sevilen oyuncu Ali Atay'ın da kadrosuna dahil olduğu Son Yaz'ın çalışmaları devam ediyor.

Ahu Türkpençe ile Emre Karayel Son Yaz dizisinin kadrosunda!

20-09/08/son-yaz.jpg

Kanalı henüz belirlenmeyen yeni dizi Son Yaz'ın henüz hikayesi de bilinmiyor ancak titizlikle yürütülen cast çalışmaları sonuç vermeye başladı. Merak uyandıran kadroya yeni katılan isimler de Ahu Türkpençe ve Emre Karayel oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin