Hekimoğlu Selin (Belçim Bilgin) kimdir? Yaşı, dizileri..

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nun yeni sezonu bu akşam başlıyor. Hekimoğlu Selin kimdir? sorusunun cevabı bu haberde..

Merve Mutlu
08 Eylül 2020 - 17:34
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve dünyaca ünlü medikal drama dizisi House M.D. 'den uyarlanarak hazırlanan Hekimoğlu dizisinin merakla beklenen yeni sezonu başlıyor. Hekimoğlu Selin kimdir? sorusu ise izleyiciler tarafından büyük bir merakla aranıyor. 

Hekimoğlu Selin kimdir? 

20-09/08/belcim-bilgin.jpg

Selin Kurt, Ateş Hekimoğlu'nun eski eşidir. Ateş onu bir türlü unutamamıştır. Ateş'in yanında olmak isteyen ve iyiliğini düşünen bu kadın avukatlık yapmaktadır.

Hekimoğlu dizisinde Selin karakterini Belçim Bilgin canlandırmaktadır. 

Belçim Bilgin kimdir?

20-09/08/selin.jpg

31 Ocak 1983 doğumlu oyuncu 2001 yılında Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 2002 yılında H.Ü. Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü'nde eğitimine başladı. Ancak oyuncu olmayı düşünüyordu. Bir arkadaşının vasıtası ile Yılmaz Erdoğan'la tanıştı. Bu olaydan sonra Sıfır Kilometre isimli sinema filminde oynayan Belçim okulunu dondurup Paris'e yerleşti. Burada iki yıl kalan Belçim, Dol isimli filmde de rol aldı. 2006'da Türkiye'ye dönen oyuncu Yılmaz Erdoğan ile evlendi.

Şeyh Said, babasının dedesinin abisidir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin