Demet Akbağ, Menajerimi Ara dizisine konuk oldu!

Başarılı oyuncu yeni diziye konuk oluyor.

Merve Mutlu
09 Eylül 2020 - 11:01
Gündem

Star TV ekranlarında Ay Yapım imzası ile yayınlanan ve oyuncu kadrosunda yer alan birbirinden başarılı oyuncuların yanı sıra konuk ettiği ünlü isimlerle de çok konuşulan Menajerimi Ara dizisinin kadrosu, yeni isimleri ağırlamaya devam ediyor.

20-09/09/menajer.png

Dünyaca ünlü Call My Agent uyarlaması olarak karşımıza çıkan Menajerimi Ara dizisi, Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri kadrosunda bir araya getirirken Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Ozan Güven, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Derya Baykal, Ferhan Şensoy, Ercan Kesal, Alican Yücesoy ve Çağatay Ulusoy gibi başarılı ve sevilen isimleri de konuk olarak ağırlıyor.

Demet Akbağ, Menajerimi Ara dizisine konuk oldu!

20-09/09/demet.png

Taşralı bir kız olan Dicle'nin hiç görmediği babası Kıraç'ın çalıştığı menajerlik şirketinde çalışarak kendisini ispatlama çabası üzerinden ünlüler dünyasının arka planını gözler önüne seren dizinin konuk oyuncuları arasına dahil olan yeni isim Demet Akbağ oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin