Merve Mutlu
09 Eylül 2020 - 11:49
Gündem

En son Netflix'te yayınlanan ve Netflix'in ilk Türkiye yapımı projesi olan Hakan: Muhafız dizisinde başrolde yer alan ve her projesinde adından söz ettiren başarılı ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy yeni projesi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

20-09/09/agatay.png

Senaryosu Ercan Mehmet Erdem'e ait olan ve Can Ulkay'ın yönetmenliğini yaptığı OGM Pictures imzalı proje Mucadele Çıkmazı adlı filmde başrolde yer alacak olan ekranların aranan ismi Çağatay Ulusoy hayranlarını yeniden Netflix'te bir araya getirecek. 

Çağatay Ulusoy'un yeni projesi "Mücadele Çıkmazı" yola çıktı!

20-09/09/mucadele-cikmazi.png

2021 yılında yayınlanacak olan Mücadele Çıkmazı filmi, dram türünde olacak ve Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü, Selen Öztürk, Emir Ali Doğrul gibi isimleri de kadrosunda bir araya getirecek. Yeni  filmi için imaj değişikliğine giden Ulusoy bu proje için sakallarını uzatarak sosyal medyada konuşulanlar arasına girmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin