Defne Samyeli, Hekimoğlu’nun konuğu oldu!

Sevilen isim sevilen diziye konuk oldu.

Merve Mutlu
09 Eylül 2020 - 13:31
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve dünyaca ünlü medikal drama dizisi olan House M.D.'den uyarlanarak hazırlanan Hekimoğlu dizisinin geçtiğimiz bölümü, oldukça sevilen bir ismi konuk olarak ağırladı. 

20-09/09/hekim.jpg

Başrolünde huysuz ancak başarılı bir doktor olan Ateş Hekimoğlu karakteriyle Timuçin Esen'in yer aldığı ve oyuncu kadrosunda: Ebru Özkan, Damla Colbay, Kaan Yıldırım, Okan Yalabık ve Aytaç Şaşmaz gibi başarılı isimleri bir araya getiren Hekimoğlu dizisi, geçtiğimiz akşam 16. bölümü ile ekranlardaydı.

Defne Samyeli, Hekimoğlu’nun konuğu oldu!

20-09/09/defne-samyeli.png

Güzelliğiyle başta Hekimoğlu olmak üzere hastanedekileri etkileyen Samyeli’nin, Timuçin Esen’le karşılıklı oynadıkları sahneler diziye damgasını vururken Hekimoğlu’nun hastası olarak ekrana geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin