Aile dizisinin yayın günü belli oldu mu? Dizi ne zaman ekrana gelecek?

Ay Yapım'ın başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Seranay Sarıkaya'nın yer aldığı "Aile" dizisinin çekimleri başlamıştı. Yayın günü merak edilen dizi için gelişmelerde gelmeye devam ediyor. Peki Aile dizisi ne zaman yayınlanacak? Kıvanç Tatlıtuğ Aile dizisinde hangi karaktere hayat verecek? Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Aile dizisi uyarlama mı? Aile dizisi hangi gün ekrana gelecek? Aile dizisi nerede çekiliyor?

Volkan Usta
13 Ocak 2023 - 14:00
Kültür Sanat

Show TV’de yayınlanacak olan Ay Yapım imzalı "Aile" dizisinin oyuncu kadrosu tamamlanırken başroller Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un bazı sahneleri de çekilmeye başladı. İşte detaylar!

Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, senayorsunu da Hakan Bonomo'nun yazdığı Aile dizisinin gelişmeleri hız kazanmaya başladı. Başrollerinde  Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın yer alacağı dizinin cast çalışmaları da tamamlandı.

22-12/08/nursurer.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Yüsra Geyik ve Umutcan Ütebay da rol alacağa bilinirken, Aslan’ın annesi Hülya karakterini bir süre önce Camdaki Kız'a veda eden Nur Sürer canlandıracak. Aslan’ın abisi Cihangir rolü için ise ünlü aktör Nejat İşler’de projede yer alalcak.

22-12/08/nejat-ler_3.jpg

Canan Ergüder’in Leyla’yı, Emel Göksu’nun Aslan’ın büyükannesi Seher’i oynayacağı dizide Yüsra Geyik Devin’in uyuşturucu bağımlısı kız kardeşi Yağmur’a hayat verecek.

22-12/12/ushan.jpg

Hayri’nin torunu Atilla rolü için ise “Aile” dizisine Ati karakteriyle Ushan Çakır dahil edildi. Ushan Çakır'ın ardından bomba bir isim daha dizinin kadrosuna katıldı. Aslan’ın amcası İbo’ya hayat verecek olan ünlü isimi Levent Ülgen oldu. Aslan arasının iyi olmadığı amcasıyla birçok kez karşı karşıya kalacak.

22-12/19/90a970468d8185e116eb61b3ad70140a_840.jpg

Ayrıca dizide Aslan’ın (Kıvanç Tatlıtuğ) işlettiği Volta adlı gece kulübünde sahne alan sevgilisi Aysel’i canlandıracak oyuncu için yapılan çalışmalar sonrasında rolü alan isim Ecem Simge Yurdatapan olmuştu.

23-01/30/ecem.PNG

Dizinin İzmir çekimleri yavaş yavaş başlarken Devin (Serenay Sarıkaya) ile Aslan'ın (Kıvanç Tatlıtuğ) uçakta başlayan tanışma sahnelerinde ikiliye İskoç karakteri de eşlik ediyor. İskoç rolünü “Ali Savaşçı” canlandırıcak. 

23-01/05/floskckxoayjlsp.jpg

Ayrıca gelen bilgilere göre, Aile dizisi Show TV'nin Baba dizisinden sonra boşalan günü olan Salı akşamları tv ekranındaki yerini alacak.

23-01/13/ekran-alintisi-1673614675.PNG

Dizinin ne zaman ekrana geleceği konuşulurken Miliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu'ndan sürpriz bir paylaşım geldi. Koloğlu dizinin Şubat ayına yetiştirilmeye çalışıldığı bilgisini aldığını açıkladı.

(Birsen Altuntaş)

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin