Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci "Aile" dizisinin başrollerini paylaşacak!

Ay Yapım'ın yeni projesi "Aile" dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri Özge Özpirinçci oldu. Aile dizisi ne zaman yayınlanacak? Kıvanç Tatlıtuğ Aile dizisinde hangi karaktere hayat verecek? Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Aile dizisi uyarlama mı? Özge Özpirinçci kimdir?

Volkan Usta
14 Kasım 2022 - 17:20
Kültür Sanat

Geçtiğimiz ay ertelenen fakat başrol oyuncu arayışları devam eden "Aile" dizisi için flaş gelişmeler yaşandı. Geçtiğimiz aylarda erkek başrol için Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaşan yapım titizlikle çalışmalarına devam ediyor.

Show TV’de yayınlanacak olan Ay Yapım imzalı "Aile" dizisinin yönetmeni Ahmet Katıksız olurken, senayorsunu da Hakan Bonomo yazacak.

22-11/07/3126498_810x458.jpg

Aile dizisinin kadın başrolü için Özge Özpirinçci'ye teklif gitmesinin ardından başarılı oyuncunun bu teklifi kabul ettiği öğrenildi. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpiriçci'nin yer alacağı dizide ayrıca Canan Ergüder, Yurdaer Okur, Emel Göksu, Yüsra Geyik, Nizam Namidar, Umutcan Ütebay ve Muharrem Türkseven’in gibi isimlerinde kadroda olacağı söyleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, dizide kalabalık bir ailesi olan ve Volta adlı bir gece kulübü işleten Aslan karakterine hayat verecek. Özge Özpirinçci ise Aslan'ın ailesini tedavi etmeye çalışan psikolog Devin rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizi Show TV'de yayınlanacak.

Tatlıtuğ ve Özpirinçci ikilisi daha önce birlikte Netflix’te yayınlanan Yakamoz S-245’te birlikte oynamışlardı.

İLGİLİ İÇERİK
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin