FOX'tan Darmaduman'a gün ayarı! Dizi reyting kurbanı mı oldu?

FOX'un yeni gençlik dizisi Darmaduman'da flaş bir gelişme yaşandı ve dizinin yayın günü değişti. Peki Darmaduman ne zaman yayınlanacak? Darmaduman bu hafta yayınlanacak mı? Darmaduman'ın 3. bölümünde neler oldu? Darmaduman'ın 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Darmaduman dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Darmaduman'ın konusu ne? Darmaduman dizisi uyarlama mı?

Volkan Usta
14 Kasım 2022 - 20:03
Kültür Sanat

FOX’un perşembe akşamları ekrana gelen yeni dizisi “Darmaduman” reyting kurbanı mı oldu? Dizinin yayın günü mü değişti? İşte detaylar!

Her perşembe günü FOX ekranlarında seyircisiyle buluşan, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'ın üstlendiği, Damla Serim'in senaryosunu yazdığı, başrollerini Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora, Aytaç Şaşmaz, Nur Fettahoğlu ve Necip Memili'nin paylaştığı "Darmaduman" artık cumartesi günleri ekrana gelecek.

22-11/14/darmaduman_3-6.jpg

DARMADUMAN'IN 3.BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Babalarının kazasıyla sarsılan ve bu kazada Yağız’ın parmağı olduğunu düşünen Kerem ve Ece bir yandan bu sorunlarla uğraşırken bir yandan da babalarına destek olmak için yarı zamanlı iş aramaya başlıyorlar.

Ece çalışma hayatının ilk gününde yaşamın acı taraflarıyla karşılaşıyor. Ece’yi içinde bulunduğu çıkmazdan koruyan ve sahip çıkan Evren mi olacaktır?

22-11/14/darmaduman_3-2.jpg

Kerem ve Ece ile İstanbul’da tanıştığı arkadaşları Derin ve Evren arasında ilk flört rüzgarları eserken her karakter geçmişinden getirdiği duygusal engellerle yeniden yüzleşiyor. Arkadaşlığın aşka dönüştüğü yolda herkesi kendi sınavı bekliyor.

Darmaduman yeni gününde her cumartesi saat 20.00'de FOX'ta...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin