Aile'nin muhteşem çifti Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın uyumu dillerden düşmüyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Aile'nin harika çifti Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ilk bölümden itibaren uyumlarıyla göz dolduruyorlar. Peki Aile 3. bölümde neler yaşandı Aile 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aile'nin 4. bölümünde neler olacak? Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Aile dizisi nerede çekiliyor? Aile izle! Aile 2. bölüm izle! Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Serenay Sarıkaya kimdir?

Volkan Usta
27 Mart 2023 - 11:04
Kültür Sanat

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ilk bölümden itibaren seyircinin beğenisini kazanan ve reytinglerde de birinci sıraya yerleşen Ay Yapım’ın Show TV’de yayınlananAiledizisinin başrollerinde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ikilisi, seyircinin gönlünü fethetti. Partner olarak uyumlarıyla çok yakıştırılan çift yeni bölümdeki romantik sahneleriyle de çok konuşulacak.

İLGİLİ İÇERİK

23-03/27/aile-kivanc-tatlitug-serenay-sarikaya-2.jpg

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı Aile dizisinin hikayesi çok dikkat çekerken Tatlıtuğ ve Sarıkaya’nın partner uyumu da övgüleri topluyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana hem oyunculuk performanslarıyla hem de partner uyumuyla çok konuşulan ikilinin yeni bölümdeki romantik sahnelerinden özel kareler yayınlandı.

23-03/27/aile-kivanc-tatlitug-serenay-sarikaya-3.jpg

Aile’ yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de Show TV’de...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin