"Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" ulusal başarıyı yakaladı! Tam 40 ülkede...

Netflix'in Perihan Mağden'in kitabından uyarlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi büyük bir başarıya imza attı! Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? konusu ne? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? kaç bölüm? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? 2. sezon gelecek mi? Oyuncuları kimler? Nerede çekildi? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Bambi kim? Melisa Sözen kim? Eylül Tumbar kim?

Melisa Sözen ve Eylül Tumbar'lı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi sadece Türkiye'de değil tam 40 ülkede çok sevildi! İşte büyük başarının gururlandıran detayları...

23-03/27/20230326-1.jpg

24 Mart Cuma günü Netflix'te seyircisiyle buluşan, 1441 Productions imzalı yapım Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi, ilk günden dünya sıralamasında 8. sıraya yerleşmeyi başardı. 40 ülkede Top 10’a giren dizi Türkiye’de ise en çok izlenen yapım oldu. 

23-03/27/20230326.jpg

BİZ KİMDEN KAÇIYORDUK ANNE DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Bir anne - kızın ilgi çekici hayatını konu edinen “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” isimli dizi, oyuncu kadrosu ile de dikkat çekti. Dizide; Melisa Sözen, Birand Tunca, Buçe Buse Kahraman, Hakan Boyay, Musa Uzunlar ve Deniz Karaoğlu gibi isimler rol alıyor.

23-03/27/asdfg.jpg

BİZ KİMDEN KAÇIYORDUK ANNE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekim kalitesini süsleyen ve göz alıcı manzaralarıyla dikkat çeken dizinin çekimleri Kapadokya’da gerçekleşti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin