Akrep Aras (Yusuf Çim) kimdir? Yaşı, dizileri..

Akrep dizisi bu akşam başlıyor. Dizinin oyuncuları ve karakterleri sitemizde.

Merve Mutlu
11 Aralık 2020 - 15:07
Gündem

Star TV ekranlarının merak uyandırmayı başaran yeni dizisi Akrep bu akşam başlıyor. Dizinin oyuncuları da hikayesi kadar dikkat çekiyor. Akrep Aras kimdir? sorusunun cevabı haberimizde.

Akrep Aras kimdir?

20-12/11/yusuf-cim-akrep.png

Aras, kız kardeşinin iyiliği ile suçluluk duygusu arasında sıkışıp kalmıştır. Hangi yolu seçeceğini ise zaman gösterecektir.

Akrep dizisinde Aras karakterini Yusuf Çim canlandırmaktadır.

Yusuf Çim kimdir?

20-12/11/yus.png

Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi halen İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde öğrenimini sürdürmektedir. 2009 yılından itibaren Media Markt Eti Avea Blast İpragaz Castrol gibi birçok ünlü markanın katalog çekimlerinde ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır. 2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy göstermiştir. Fashion Week Günsel Ülkü Forever Young gibi defileler ve Damat Kiğili Tween Ralp Lauren Hatemoğlu Polo Mango Marks Spencer gibi tanınmış markalar için podyuma çıkmıştır. Oynadığı Reklam Filmlerinde de oynadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin