Akrep Ferda (Evrim Alasya) kimdir? Yaşı, dizileri..

Akrep dizisi bu akşam başlıyor. Akrep dizisinin oyuncuları ve karakterleri sitemizde.

Merve Mutlu
11 Aralık 2020 - 14:22
Gündem

Star TV ekranlarının merak uyandırmayı başaran yeni dizisi Akrep bu akşam başlıyor. Dizinin oyuncuları da hikayesi kadar dikkat çekiyor. Akrep Ferda kimdir? sorusunun cevabı haberimizde.

Akrep Ferda kimdir?

20-12/11/ferda.png

Ferda, Perihan'ın yıllar önce zengin bir adam uğruna terk ettiği kızıdır ancak vakit gelmiş ve kendisini bırakan annesinin karşısına çıkarak savaşma vakti gelmiştir. Ferda, Perihan'ın sahip olduğu her şeyi elinden almaya kararlıdır ve buna ailesi de dahildir.

Akrep dizisinde Ferda karakterini Evrim Alasya canlandırmaktadır.

Evrim Alasya kimdir?

20-12/11/evrim-alasya.jpg

4 kişilik bir ailenin ilk çocuğu olan Evrim Alasya 1979 doğumlu.
İzmirli olan Alasya'nın Arda isminde bir de erkek kardeşi var.
Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa merak saran Alasya, 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu.
Evrim Alasya ilk oyunculuk deneyimini 1999 yılında Pınar Çocuk tiyatrosu ile yaşadı.
Sonrasında bir çok kez tiyatro izleyicisinin karşısına çıkan Evrim Alasya, başrollerini Tuba Büyüküstün ile Bülent İnal'ın başrollerini paylaştığı Ihlamurlar Altında dizisiyle ekran macerasına başladı.
Alasya, daha sonra başrolünü İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever ve Özgür Çevik'in paylaştığı 'Gece Sesleri' ile izleyici karşısına çıktı, ancak dizi reytinglere yenilerek erken bir final yaptı.
Güzel oyuncu, başrolünü Mustafa Üntündağ'ın üstlendiği sinema filmi 'Muro' ile beyazperdeye adım attı
Tuba Büyüküstün ile Cansel Elçin'in rol aldığı 'Gönülçelen' dizisinde canlandırığı Balçiçek karakteri ile adeta her rolün üstesinden gelebileceğini gözler önüne serdi.
Evrim Alasya'nın en büyük çıkışı Muhteşem Yüzyıl dizisi ile oldu.
Dizide Valide Sultan karakterine hayat veren Nebahat Çehre'nin gençliğini oynayan Evrim Alasya, bir anda en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin