Alev Alev dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

Merakla beklenen diziden ilk tanıtım yayınlandı.

Merve Mutlu
28 Eylül 2020 - 15:41
Gündem

Başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Berker Güven, Hazar Ergüçlü, Cem Bender ve Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı ve ismi ilk olarak Alevlerin Ardından olarak açıklanan Alev Alev dizisinin merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. 

20-09/28/demet-evgar.jpg

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmak için Ahmet Katıksız'ın yönetmenliğinde çekilen dizide: Cemre'yi Demet Evgar, partneri Çelebi'yi Cem Bender oynarken, Rüya'yı Dilan Çiçek Deniz, Rüya'nın eşi İskender'i Berker Güven ve Rüya'yı yangından kurtaran Ömer'i ise Cihangir Ceyhan canlandıracak. Çiçek rolüne Hazar Ergüçlü, Çiçek'in partneri Ali'ye de Toprak Can Adıgüzel hayat verecek.

Alev Alev dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

20-09/28/alev-alev.png

Birbirinden başarı ve sevilen isimleri kadrosunda bir araya getirerek dikkat çeken ancak konusu henüz tam olarak açıklanmayan Alev Alev'in ilk tanıtımı izleyici ile buluştu. Tanıtımda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'in yanı sıra bir de çocuk oyuncu yer aldı. 

Alev Alev ilk tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin