Doğduğun Ev Kaderindir'e Kırmızı Oda'nın Doktor hanımı Binnur Kaya konuk oluyor!

Binnur Kaya Doğduğun Ev Kaderindir dizisine konuk oluyor.

Merve Mutlu
28 Eylül 2020 - 12:35
Gündem

Başrollerinde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'un yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeniden ekranlarda olmak üzere geri sayıma başladı. Başarılı dizi güçlü hikayesi ve sevilen oyuncularıyla yola devam edecek.

20-09/28/dogdugun-ev.png

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan sevilen dizi iki farklı aileye sahip olan ve arada kalan, sevdiği adamla evlenmesine rağmen o adamın evlilik dışı ilişkisinden hamile kalan kadını da kabullenmek zorunda kalan Zeynep'in hikayesini ekranlara taşıyan dizinin kadrosuna Engin Öztürk'ün katıldığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştuk. Diziye yeni bir isim daha konuk olmaya hazırlanıyor.

Binnur Kaya Doğduğun Ev Kaderindir dizisine konuk oluyor!

20-09/28/binnur-kaya.png

Yine tv8 ekranlarında yayınlanan ve aynı yazarın kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde doktor hanım karakterini canlandıran Binnur Kaya, yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Doğduğun Ev Kaderindir'in 13. bölümünde Zeynep'in doktoru olarak karşımıza çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin