Salih Bademci ve Hande Doğandemir Kırmızı Oda'dan ayrıldı!

Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda'da ayrılık zamanı..

Merve Mutlu
28 Eylül 2020 - 11:32
Gündem

Acun Ilıcalı'nın kanalı olan tv8 ekranları için ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak hazırlanan ve her bölümü hem hikayeleri hem de oyunculukları ile adından sıkça söz ettiren Kırmızı Oda dizisinin kadrosunda değişiklik zamanı geldi.

20-09/28/kirnizi-oda-1601287438.png

Bir psikiyatri merkezindeki terapileri konu alan ve hayatları acılarla dolu olan hastaların geçmişlerine giderek onları iyileştirmeye çalışan doktorları merkezde tutan dizide Hande Doğandemir'in canlandırdığı Nesrin karakteri, şiddet gördüğü eşi Mehmet'in (Salih Bademci) iyileşmesi ve evliliklerini kurtarmak amacıyle evlilik terapisi almak için doktor hanımdan randevu almıştı. Şiddet ve öfke sorunu geçmişinden, çocukluk dönemindeki yoksayılmalarından gelen Mehmet'in acı hikayesini izlediğimiz diziden iki isim de ayrıldı. Mehmet ve Nesrin'in hikayesi dizide sona ererken Bademci ve Doğandemir de diziye veda mesajı yayınladı. 

20-09/28/hande-d.png

20-09/28/salih-b.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin