Emre Kınay Kırmızı Oda dizisinin kadrosunda!

Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde ünlü bir isim yer alacak.

Merve Mutlu
28 Eylül 2020 - 11:31
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan ve ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak hazırlanan Kırmızı Oda adlı dizi, büyük bir ekran başarısı göstererek yayın hayatına devam ediyor. Dizinin yeni bölümlerinde sevilen bir isim daha kadroda yerini alacak. 

20-09/28/kirnizi-oda.png

OGM Pictures imzalı sevilen dizi Kırmızı Oda, Başrollerinde Binnur Kaya (Doktor Hanım), Tülin Özen (Doktor Piraye), Burak Sevinç (), Meriç Aral (Doktor Deniz), Halit Özgür Sarı'nın (Doktor Murat) yer aldığı kadrosunda: Melisa Sözen, Hande Doğandemir, Salih Bademci ve Evrim Alasya gibi isimleri de konuk ederek adından söz ettirmeyi başardı. Klinikte gerçekleşen seanslarda hastaların yaşamlarındaki acıları başarılı oyuncuların performansı ile aktaran dizi sosyal medyada da oldukça yoğun ilgi görüyor.

Emre Kınay Kırmızı Oda dizisinin kadrosunda!

20-09/28/emre-kiinay-1601285871.png

Cuma akşamları yayınlanan ve izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde hasta koltuğunda Emre Kınay oturacak. Kınay dizide eşini aldatan ve suçluluk hisseden aşık bir kocayı canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin