Can Yaman'ın dizisi Bay Yanlış final yapıyor!

Ekranların sevilen dizisi final kararı aldı.

Merve Mutlu
28 Eylül 2020 - 10:51
Gündem

Başrollerinde: Hem Türkiye'de hem de yurt dışında yapımları da kendisi de büyük ilgi gören yakışıklı ve sevilen oyuncu Can Yaman ile ekranların güzel yüzlerinden ve başarılı isimlerinden biri olan Özge Gürel'in yer aldığı Bay Yanlış dizisi, ekranlara veda kararı aldı..

20-09/28/bay-yanlis-final.jpg

Aşkı ve doğru adamı arayan Ezgi ile zengin olmasına rağmen salaş bir hayat yaşayan ve aşka inanmayan Özgür'ün aşk hikayesini izleyicilerle buluşturan Gold Film imzalı romantik komedi dizisi Bay Yanlış, tüm Pr çalışmalarına rağmen maalesef kurtarılamadı ve erken final kararı aldı.

Can Yaman'ın dizisi Bay Yanlış dizisi final yapıyor!

20-09/28/bay-yanlis.jpg

Daha başlamadan yurtdışında da büyük ilgi gören dizi, yayın hayatını 14. bölümle sonlandırma kararı aldı. Karar dizinin fanlarını hem şaşırttı hem de üzdü..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin