The Witcher 2. sezon kadrosunda önemli değişiklik!

The Witcher 2. sezonda Eskel karakteri için bir değişim yaşandı! Karakteri Thue Ersted Rasmussen yerine Basil Eidenbenz canlandıracak. Yeni sezon detayları...

Netflix'in son döneme damga vuran fenomen dizisi "The Witcher" ın 2. sezon çekimleri sürerken yeni sezona dair oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

THE WITCHER'DA YENİ ESKEL "BASIL EIDENBENZ" OLDU!

Yeni sezon oyuncu kadrosunda bir değişim yaşandı ve "Witcher Eskel" karakterini Thue Ersted Rasmussen yerine Basil Eidenbenz (Victoria) canlandıracak.

Başlangıçta ikinci sezon oyuncu kadrosunda yer alıp koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerin zorunlu olarak durdurulmasından önce Şubat sonu ve Mart başında kendi sahnelerini çekmeye başlayan Thue Ersted Rasmussen, COVID-19 kaynaklı yeni planlamalar nedeniyle diziden ayrıldığını duyurdu.

20-09/27/the-witcher-eskel.jpg

Rasmussen, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda The Witcher'dan ayrılmasını yürek burkucu olarak nitelendirip "Ancak bu yılın başlarında sette geçirdiğim günler için mutlu ve minnettarım" derken dizi hayranlarına ve yapım ekibine prodüksiyonun geri kalanı için iyi şanslar dilemeyi ihmal etmedi. Oyuncu, sözlerini "Eminim ki 2. sezon harika geçecek ve şimdi diziyi bir Witch olarak değil bir hayran olarak izleyeceğim" şeklinde noktaladı.

Rasmussen, geride bıraktığımız Şubat ayı içinde çekimlerin başlamasıyla birlikte yeni sezon oyuncu kadrosuna katıldığı duyurulan yedi oyuncu arasında yer almaktaydı. Sadece üç hafta sonrasında Birleşik Krallık'ta pandemiye maruz kalan ilk büyük TV yapımı olan The Witcher ekibinde aynı gün Kristofer Hivju'nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı.

Şartların daha uygun hale gelmesiyle önlemler çerçevesinde 17 Ağustos'ta Londra'nın yaklaşık 65 mil batısındaki Arborfield Stüdyoları'nda ikinci sezon çekimlerine başlayan The Witcher'da artık etkili büyü güçlerine sahip Witcher Eskel'e Eidenbenz hayat verecek.

20-09/27/eskel.jpg

The Witcher odaklı Redanian Intelligence tarafından Rasmussen'in açıklamasının hemen ardından rol için ismi geçen birçok oyuncudan biri olan Eidenbenz'in şimdiden büyük sahneleri çekmeye başladığı belirtiliyor. İsviçreli aktör, İngiliz yapımı Victoria ve The Athena ile Kanada yapımı X Company dizisindeki rolleriyle biliniyor.

The Witcher, aynı isme sahip video oyunu serisine de ilham veren Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin popüler roman serisinden uyarlanıyor. Dizinin ilk sezonunda elde ettiği popülerlik sonrasında Netflix, bir The Witcher uzantı dizisinin hazırlıklarına başlamıştı.

THE WITCHER 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Witcher'ın ikinci sezon bölümleri 2021 yılı içinde izleyiciyle buluşacak.

"The Witcher" (Netflix) Yaratık Ansiklopedisi:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin