Alev Alev Ömer (Cihangir Ceyhan) kimdir?

Yeni dizi Alev Alev'in Ömer'i kimdir?

Merve Mutlu
06 Kasım 2020 - 15:42
Yeni Bölüm

Show tv ekranlarının yeni dizisi Alev Alev geçtiğimiz akşam yayın hayatına başladı. Alev Alev Ömer kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri.. Hepsi haberimizde!

Alev Alev Ömer kimdir?

20-11/06/mer.png

Ömer yaşadığı mahallenin sevilen bir abisidir. Delikanlı ve gözü kara bir genç olan Ömer, garsonluk yaptığı etkinlikte çıkan yangında bir kadının hayatını kurtardığı gün kendisini 3 kadının değişen hikayesinin içinde bulur. Bu hikaye onu aşka da götürecektir.

Alev Alev dizisinde Ömer karakterini Cihangir Ceyhan canlandırmaktadır.

Cihangir Ceyhan kimdir?

20-11/06/cihangir-1604672993.jpg

30 Kasım 1988 doğumlu oyuncu ıfır Bir adlı projede adını duyuran Ceyhan, Diyarbakırlı bir anne ve Elazığlı bir babanın en küçük çocuğu olarak 1989 yılında Adana'da doğdu. Açıköğretim işletme okuyan Ceyhan'ın hayalinde her zaman oyuncu olmak vardı. İki buçuk yıl İstanbul'da oyunculuk ve kamera önü eğitimi aldıktan sonra çocukluk arkadaşlarıyla birlikte Adana'ya dönüp hayalini gerçekleştirmek istedi. Adana'nın suç dünyasını anlatan bir filmde oynamak isteyen Ceyhan, arkadaşlarının da katılımıyla Sıfır Bir dizisinde Cio karakterini oynayarak hayalini gerçekleştirdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin