Veep'in yıldızından ABD Başkanlık seçimi sonrası tebrik mesajı!

Veep'in yıldızı Julia Louis-Dreyfus'tan Kamala Harris'e tebrik!

ABD seçimlerinin sonuçlanmasıyla birlikte Amerikalılar, yeni başkan olarak demokratların adayı Joe Biden'i seçti. Böylelikle ABD tarihinin ilk kadın ve siyahi başkan yardımcısı 56 yaşındaki Kamala Harris oldu.

VEEP'İN YILDIZINDAN ABD BAŞKANLIK SEÇİMİ SONRASI MESAJ!

Seçim sonuçlarının ardından Kamala Harris'i tebrik edenlerden birisi de başkan yardımcılığını en iyi bilen isimlerden biri oldu, en azından televizyon dünyasında!

Armando Iannucci'nin The Thick of It isimli komedi dizisinin uyarlanması olan ve 2012-2019 yılları arasında yedi sezon boyunca ekranlara gelen Veep'te Amerikan Başkan Yardımcısı Selina Meyer karakterine hayat veren Julia Louis-Dreyfus, ABD seçimlerinin ardından "Madam Başkan Yardımcısı artık kurgusal bir karakter değil" şeklinde bir tweet paylaştı.

20-11/09/dreyfus-tweet.jpg

Selina Meyer rolüyle Emmy ve SAG ödüllerine layık görülen Louis-Dreyfus bu yıl içinde Demokratik Ulusal Kongre'ye katılıp Biden ve Harris'e desteğini göstermişti.

20-11/09/louis-dreyfus-harris.jpg

Meyer ve ekibinin faaliyetlerini, politik girişimlerini politik hiciv ve komedi tarzında izleyiciye sunan tarzında sunan Veep'in oyuncu kadrosunda Louis-Dreyfus dışında Tony Hale, Anna Chlumsky, Matt Walsh, Reid Scott, Timothy Simons, Kevin Dunn, Gary Cole, Sam Richardson ve Sarah Sutherland gibi isimler rol alıyor.

Veep'in yürütücü yapımcı kadrosunda ise David Mandel, Frank Rich, Julia Louis-Dreyfus, Lew Morton, Morgan Sackett, Peter Huyck ve Alex Gregory bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin