Sihirli Annem dizisinin eski oyuncuları isyanda!

Sevilen dizi Sihirli Annem'in yeniden çekileceği haberi olay yarattı.

Merve Mutlu
09 Kasım 2020 - 10:34
Gündem

İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner gibi sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile 2003 yılında Kanal D ekranlarında başlayan ve 2006 yılında 131. bölümü ile ekranlara veda eden Sihirli Annem adlı dizinin, Acun Ilıcalı'nın yeni kuracağı Exxen adlı dijital platformda yeniden çekileceği haberi konuşulmaya devam ediyor.

20-11/09/annrm-1604911675.png

Türk çocuk fantastik televizyon dizisi olarak hayatımıza giren dizinin  yeni bölümlerinin eski oyunculardan habersiz bir şekilde yeniden çekilecek olması tartışmalara neden oldu.  Sihirli annem dizisinin eski oyuncuları sosyal medya hesaplarından, 'vefa ve etik kavramları yok olmuş' ifadelerini kullanan ortak bir yazı yayımladılar.

Sihirli Annem dizisinin eski oyuncuları isyanda!

20-11/09/sihirli-annem.png

Eski dizinin sevilen oyuncuları kendilerinden bağımsız hazırlanan ve hiçbir şekilde muhatap alınmadan oluşturulan yeni kadronun haberlerinin ardından ortak metin yayınlayarak "Yeni seride bize yer verilmeyeceği ve başka bir kadro ile yayına gireceğini ise haftalar önce öğrenmiştik ve bu duruma saygı duyduk. Fakat bizlerle iletişime geçildiği, konuşulduğu ve fikirlerimizin alındığı gibi paylaşımlar yapılması tamamen gerçek dışıdır. Lütfen itibar etmeyiniz.... Anladık ki vefa ve etik kavramları yok olmuş." sözleri ile takipçilerine duyurdular. 

20-11/09/sihirli.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin