Alevlerin Ardından dizisinde Demet Evgar'ın partneri Cem Bender oldu!

Yeni dizi Alevlerin Ardından'ın kadrosu gittikçe güçleniyor.

Merve Mutlu
14 Ağustos 2020 - 10:12
Gündem

Ay Yapım, Alevlerin Ardından adlı Netflix projesini Türkiye'ye uyarlayarak iddialı bir diziyi daha seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Başrolde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'i buluşturan projenin hazırlıkları devam ediyor.

20-08/14/demet-evgar.png

Merak uyandıran oyuncu kadrosunda Toprak Can Adıgüzel ve Sema Keçik'in de yer aldığı bilgisine ulaşılan dizinin önümüzdeki sezonda Show TV ekranlarında yayınlanması planlanıyor. Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturacağı projenin detayları merak uyandırıyor. Özellikle dizi seçimleri konusunda oldukça titiz davranan Demet Evgar'ın nasıl bir karakterde olacağı ve partnerinin kim olacağı sorusu kafaları karıştırırken kendisine başrolde Cem Bender'in eşlik edeceği öğrenildi.

20-08/14/cem-bender.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin