Öykü Çelik Şeref Sözü dizisinin kadrosunda!

Yeni dizi Şeref Sözü'nün kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
14 Ağustos 2020 - 10:22
Gündem

Bu hafta final yapan Şampiyon dizisinde başrolde Fırat Bölükbaşı karakterini başarıyla canlandıran Tolgahan Sayışman'ın yine başrolde olacağı yeni dizi Şeref Sözü'nün hazırlıkları devam ediyor. Cast çalışmaları süren dizinin önümüzdeki sezona yetişmesi planlanıyor.

20-08/14/tolgahan.jpg

Senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı dizinin kadrosuna daha önce olgahan Sayışman'ın oynayacağı karakterin annesi rolüne hayat vermek üzere Hülya Darcan Korel, Sude Zülal Güler ve Hülya Şen katılmıştı. Yönetmen Cevdet Mercan'ın kastını titizlikle yürüttüğü projenin ana kadrosuna dahil olan son isim de güzel oyuncu Öykü Çelik oldu. Oyuncu daha önce: Eşref Saati, Kasaba, Nuri, Bir Zamanlar Osmanlı, Yeşil Deniz, Ağlatan Dans, Poyraz Karayel, Diriliş Ertuğrul ve Hayat Sevince Güzel dizilerinde rol almıştı.

20-08/14/yku-celik.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin