Alien Worlds ile Netflix'te Uzaylıların Dünyası'na davetlisiniz!

Netflix'in bilim ile kurguyu bir araya getiren dizisi "Alien Worlds" 1. sezonuyla Netflix'te başladı! Alien Worlds 1. sezon detayları...

Evrende sayısız gezegen var. Uzaylı yaşam formlarının keşfi gök bilimcilerine göre an meselesi. Dünya'daki hayatın yasalarını evrenin kalanına uygularsak uzaylıların dünyalarında neler yaşayabileceğini tahmin edebiliriz.

Yaşam, farklı bir dünyaya nasıl uyum sağlayabilir? Belki de şu an Dünya'ya doğru gelen bir uzaylı uygarlık vardır. Uzayın sonsuzluğunda nasıl uzaylı uygarlıkları olabilir?

ALIEN WORLDS 1. SEZON NETFLIX'TE!

Altın Küre ve Oscar adayı Sophie Okonedo'nun (Hotel Rwanda) anlatıcısı olduğu, bilim ile kurguyu bir araya getiren yapım "Alien Worlds (Uzaylıların Dünyaları)" ilk sezon bölümleriyle 02 Aralık 2020 Çarşamba günü Netflix'te başladı.

20-12/02/alien-worlds-dizisi.jpg

ALIEN WORLDS NASIL BİR YAPIM?

Dünya'daki yaşamın yasalarını uzayın bilinmezliklerinin geri kalanına uygulayan bu dizide izleyicilerin diğer gezegenlerdeki canlıların yaşamlarını düşlemeleri hedefleniyor.

ALIEN WORLDS BÖLÜMLERİ

Yapımın süreleri 41 ile 47 dakika arasında değişen 1. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Atlas" (41 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Janus" (46 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Eden" (42 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Terra" (47 dakika)

20-12/02/alien-worlds.jpg

"Uzaylıların Dünyası" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin