Elif Ceren Balıkçı Kırmızı Oda dizisinin kadrosunda!

Kırmızı Oda dizisine bir isim daha konuk oluyor.

Merve Mutlu
02 Aralık 2020 - 17:09
Gündem

Ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerine dayanan ve çok satan kitabından uyarlanarak tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin çok sevilen hikayesi hız kesmeden devam ederken kadroya yeni isimler de konuk olmaya devam ediyor.

20-12/02/kirmizi-oda-1606917520.jpg

Bir psikiyatri merkezinde çalışan doktorların hayatlarını ve yaptıkları terapileri konu alan dizi başrollerinde Binnur Kaya (Doktor Hanım), Tülin Özen (Doktor Piraye), Burak Sevinç, Meriç Aral'ı (Doktor Deniz) bir araya getirdi. Alya karakteri ile Melisa Sözen'i, Meliha karakteri ile de Evrim Alasya'yı ağırlayan dizi ses getirmeye devam ediyor.

Elif Ceren Balıkçı Kırmızı Oda dizisinin kadrosunda!

20-12/02/el.jpg

Her bölümü yüksek izlenme alan ve kesitleri sosyal medyada oldukça sık paylaşılan dizinin kadrosuna: Boncuk karakteriyle Burcu Biricik, kızında yeme bozukluğu olan Berna karakteri ile Sevinç Erbulak'ın katılmasıyla birlikte Berna'nın kızı Esra karakteri ile Elif Ceren Balıkçı da dahil oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin