Alparslan Büyük Selçuklu 4.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı!

Alparslan Büyük Selçuklu 4.Bölüm 2.fragmanı geldi. Yeni bölümde Nizamülmülk kurtarılabilecek mi? Peki kızının yaşadığını öğrenebiliyor mu? İşte yeni bölüm için yeni fragman.


26 Kasım 2021 - 05:51
Gündem

Bomba gibi gelen 3.bölümden sonra Alparslan Büyük Selçuklu’nun 4.bölümünü iple çekmeye başladık. Alparslan ve adamlarının kaleden kaçarken yaşadıkları ve Nizamülmülk’ün esir düşmesi sonrasında, yeni bölüm daha da bir önemli hale geldi. Yakın zamanda yeni bölüm için ilk fragmanı paylaşmış ve değerlendirmiştik. Şimdi de Alparslan Büyük Selçuklu 4.Bölüm 2.fragmanı yayınlandı.

2.fragman biraz daha fazla detay içeriyor ve yeni bölümde olacaklar için biraz daha fazla ipucu veriyor. Görünen o ki Alparslan kafasına koyduğunu yapmakta kararlı.

Alparslan Büyük Selçuklu 4.Bölüm 2.Fragmanı ve 4.Bölümde Olacaklar

İlk fragmanda gördüğümüz şey Nizamülmülk’ün esir alınması olmuştu. Hem esir alınmış hem de serbest bırakılması için Selçuklu’dan fidye istenmişti. Yaşanan olaylardan sonra Tuğrul Bey ise bu olayla Alparslan’ın daha fazla ilgilenmemesini istemişti.

Önlem olması açısından da Alparslan’ın bu süreçte zindanda tutulacağını söylemişti. Fakat Alparslan Büyük Selçuklu 4.Bölüm 2.fragman gösteriyor ki Alparslan zindanda çok uzun bir süre kalmayacak.

Nizamülmülk’ü kurtarmak için zindandan kaçan Alparslan, hemen harekete geçecek gibi gözüküyor. Bu sırada Tuğrul Bozan’ın da hain olduğu anlaşılacak gibi duruyor.

Asıl olan ise Nizamülmülk’ün yaşadıkları olacak. Bir zırh giydirildiğini gördüğümüz Nizamülmülk, sanki bir gladyatörmüş gibi arenaya çıkarılacak. Bu sırada ise Tekfur aslında öldü sandığı kızının ölmediğini ve onu izlediğini söyleyecek.

Bundan sonra neler yaşanacak bilmiyoruz ama bir şekilde Nizamülmülk kurtarılacak. Kızının kim olduğunu bu bölümde öğrenecek mi o da yeni bölümün konusu. Fragmanda kızının yaşadığını öğreniyor olsa da kim olduğunu öğrenip öğrenmediği konusunda bir şey gösterilmiyor.

4.bölümün yine Pazartesi günü ekranlarda olacağını da hatırlatarak sizi yeni fragmanla baş başa bırakalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin