Alper Saldıran'dan yeni dizi geliyor! Çöp Apartmanı dizisinin hazırlıkları devam ediyor...

Çöp Apartmanı dizisinin kadrosuna Alper Saldıran katıldı.

Merve Mutlu
10 Ağustos 2020 - 11:27
Gündem

TRT'de yayınlanacak olan Çöp Apartman dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. OGM Pictures imzalı dizinin kadrosuna yeni isimler katılıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan dizinin yeni sezona yetişmesi planlanıyor.

20-08/10/alper-saldiran.jpg

Çağrı Lostuvalı'nın yöneteceği, Deniz Madanoğlu'nun ise kaleme aldığı dizinin konusu ve türü henüz gizemini korurken, oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın başrollerde yer alacağı biliniyor. En son, Fox ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinde karşımıza çıkan Alper Saldıran da Çöp Apartmanı dizisinin oyuncuları arasına adını yazdırdı.

Alper Saldıran kimdir?

Sahneye ilk kez 5 yaşında, anaokulunda oynadığı piyeslerle çıktı; hemen ardından folklore, özellikle Kafkas danslarına, yöneldi. İlkokul boyunca hem tiyatroya, hem dansa aralıksız devam etti. Turizm Lisesinden mezun olan Saldıran, Marmara Üniversitesi Turizm Bölümü’ne geçiş yaptı ancak okulunun ikinci yılı biterken meslek olarak oyunculuğu seçti. Üniversite döneminde, Turgut Özakman’ın “Fehim Paşa Konağı” adlı oyununda Yusuf karakterini canlandırdı; bu rolüyle Üniversiteler-arası tiyatro yarışmasında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Ardından “Bir Dilim Aşk”daki Burak rolüyle ilk televizyon dizisinde yer aldı Marmara Üniversitesi’nden ayrıldıktan sonra, 2005 yılında, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne burslu olarak başladı. Yeni okulunun 1. sınıfında “Son Dünya” adlı oyunda görev aldı ve Avrupa ile Akdeniz ülkelerini kapsayan Mısır Tiyatro Festivali’ne öğrenci olarak katıldı. Ertesi yıl aynı programa katılan diğer tiyatro öğrencileriyle beraber, “Babil Kulesi” oyununda rol aldı. Okul döneminde “Kara İnci” ve “Derman” dizileriyle televizyon kariyerine devam etti. Ardından ses getiren Vodafone reklamları ve “Melekler Korusun” dizisi.. Aynı dönemde “Hizmetçiler” adlı tiyatro oyununda Hanımefendi rolünü oynadı. Alper Saldıran, tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra, dizi ve film oyunculuna devam etti. “Yerden Yüksek” dizisinde Feyyaz, ilk beyaz perde deneyimi olan “Anadolu Kartalları” filminde Fatih Karakuş ve “Sağsalim” adlı filmde Recai rolünü canlandırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin