Çöp Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!

TRT1'in yeni dizisi Çöp Apartmanı'nın kadrosunda kimler var?

Merve Mutlu
10 Ağustos 2020 - 13:25
Gündem

TRT'de yayınlanacak olan Çöp Apartmanı dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. OGM Pictures imzalı dizinin kadrosuna yeni isimler katılıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan dizinin yeni sezona yetişmesi planlanıyor.

20-08/10/trt.jpg

Çağrı Lostuvalı'nın yöneteceği, Deniz Madanoğlu'nun ise kaleme aldığı dizinin konusu ve türü henüz gizemini koruyor. Önümüzdeki sezonda ekranlarda olması planlanan dizinin oyuncu kadrosu da büyük merak uyandırıyor. 

Çöp Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosu:

20-08/10/p-apartmani.jpg

Merakla beklenen yeni dizinin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Alper Saldıran'ın ismi kesinleşti. Merakla beklenen dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam edecek ve bir aksilik olmadığı taktirde dizi Eylül ayında izleyici ile buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin