Amazon dizisi The Wilds 2. sezonu ile dönecek mi?

Amazon Studios'un ilk genç yetişkin türündeki dizisi "The Wilds"in geleceği belli oldu! Yapılan duyuruya göre dizi resmi 2. sezon onayını aldı! Detaylar...

Amazon Studios'un ilk genç yetişkin türündeki dizisi "The Wilds"in geleceği belli oldu!

THE WILDS 2. SEZON ONAYINI KAPTI!

İlk sezonu 11 Aralık'ta yayınlanan dizi resmi 2. sezon onayını aldı! Duyuru ise oyuncuların yer aldığı bir sosyal medya videosu ile yapıldı.

Genç yetişkin türündeki dizilere giriş yapmak Amazon Studios Başkanı Jennifer Stalke için ana önceliklerden biriydi. Salke bu doğrultuda şirkete katıldıktan kısa süre sonra ikisi The Wilds ve Panic olmak üzere bu türdeki üç projenin dizi onayını vermişti. The Wilds ise bu projeler içinde izleyici ile ilk buluşanı olmuştu.

20-12/21/the-wilds-afis.jpg

THE WILDS KONUSU VE KADROSU

The Wilds'in hikayesi; tamamen farklı geçmişlere sahip bir grup genç kızın bir uçak kazasının ardından gözlerini açtıkları ıssız bir adada artık birbirlerine tutunmak zorunda kalmalarını ve yaşadıklarını konu ediniyor.

Çekimleri Yeni Zelanda'da gerçekleştirilen yapımın oyuncu kadrosunda Rachel Griffiths (Gretchen Klein), David Sullivan (Daniel Faber), Troy Winbush (Dean Young), Sophia Ali (Fatin Jadmani), Sarah Pidgeon (Leah Rilke), Jenna Clause (Martha Blackburn), Erana James (Toni Shalifoe), Mia Healey (Shelby Goodkind), Helena Howard (Nora Reid), Reign Edwards (Rachel Reid) ve Shannon Berry (Dot Campbell) gibi isimler rol alıyor.

20-12/21/the-wilds-2-sezon-onayi.jpg

Sarah Streichter'in yaratıcısı olduğu The Wilds'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Streicher ve showrunner Amy Harris ile birlikte Jamie Tarses, Dylan Clark, Brian Williams'dan oluşuyor.

"The Wilds" (Amazon) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin