Bir Annenin Günahı 5. bölümüyle final yaptı!

Yeni dizi erken finalle ekranlardan ayrıldı.

Merve Mutlu
21 Aralık 2020 - 12:24
Gündem

Kanal D ekranlarında yeni başlayan ve Limon Yapım ile Skala Yapım’ın yapımcılığında "A Mother’s Guilt" ismi ile Filipinler’de büyük başarıya imza atmış bir diziden uyarlanan Bir Annenin Günahı adlı diziden kötü haber geldi.

20-12/21/bir-annenin.png

Başrolünde vefakar bir anne karakteri ile Özge Özberk'in yer aldığı proje Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Pamir Pekin, Deniz Barut, Engin Benli, Didem İnselel, Gökçe Özyol, Burak Demir, Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Mina Derman, Deniz Ertürk, Koray Elibol, Ilgaz Kaya ve Alihan Türkdemir gibi isimleri kadrosunda bir araya getirmişti.

Bir Annenin Günahı 5. bölümüyle final yaptı!

20-12/21/ir-annenin.png

Kendi ayakları üzerinde duran, ancak çocuğu için suç işlemek zorunda kalan bir annenin dramını konu alan hikayesi ile dikkat çeken dizi Bir Annenin Günahı, cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyordu. Beklenen ilgiyi görmeyen dizinin 5. bölümde bitmesine karar verildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin