Amazon'dan yeni bir bilim-kurgu dizisi: The Cleaners

The OA ekibinin arkasında olduğu Amazon'un yeni dizi projesi The Cleaners'ı tanıyalım!

Amazon'dan yeni bir bilim-kurgu dizisi yolda: "The Cleaners"

Ken Liu'nun bilim-kurgu türündeki kısa öyküsünden esinlenen dizi, The OA yazarı Dominic Orlando ve Orlando Bloom'un yürütücü yapımcılığında geliştiriliyor.

THE CLEANERS NASIL BİR DİZİ?

Peki, The Cleaners'ta izleyici nasıl bir hikaye bekliyor?

The Cleaners'ın hikayesi, yakın gelecekte cansız nesnelerin insanların deneyimlerinin anılarını nasıl taşıdığına ve nüfusun belirli bir kısmının bu anıları dokunarak yeniden yaşama yeteneğine sahip olmasına odaklanıyor.

Temizleyiciler, nesneleri sterilize etmek ve bu anıların taşıyabileceği duygusal yükleri hafifletmek için işe alınan uzmanlardır. Hikayenin merkezinde ise ailesinin temizlik işini miras alan ve gizemli yeni bir görev üstlenen genç bir adam bulunuyor.

20-10/07/the-cleaners-amazon.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Amazon Studios & Amazing Owl ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Orlando Bloom ve Dominic Orlando'ya Adam Karasick ve Ken Liu eşlik ediyorlar.

Proje, Carnival Row dizisinin yıldızı Orlando Bloom'un Amazon ile ilişkisini ilerletmesi ve geniş çaplı bir anlaşma gerçekleştirmesinin ardından ortaya çıktı. Orlando Bloom'un bunun dışında yine Amazon için hazırladığı ve hikayesi dünyanın çeşitli bölgelerinde siyasi tutukluların serbest bırakılmasına yardım eden insan hakları avukatı Jared Genser'in yaşamına odaklanan bir dizi projesi daha bulunuyor.

20-10/07/ken-liu.jpg

Netflix'in The OA ve Mindhunter dizilerinde yazarlık yapmış olan Dominic Orlando ise şu sıralar Amazon'un yeni projelerinden Outer Range'da yazar ve yürütücü yapımcılık yapıyor.

The Cleaners'ın senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin