Sadakatsiz Bahar (Yeliz Kuvancı) kimdir? Yaşı, dizileri..

Sadakatsiz dizisi bu akşam başlıyor. İşte oyuncuları ve karakterleri..

Merve Mutlu
07 Ekim 2020 - 16:13
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi olan ve hazırlıkları bir süredir devam eden Sadakatsiz'in oyuncuları ve karakterleri oldukça merak ediliyor. Dünyaca ünlü bir dizi olan Dr. Foster'dan uyarlanan yeni dizi Sadakatsiz'de Bahar kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Sadakatsiz Bahar kimdir?

20-10/07/sadakartsiz-b.jpg

Bahar, Asya ve Volkan'ın arkadaşıdır. Asya'nın güvendiği, dertleştiği bir arkadaşı olan Bahar, Volkan'ın onu aldattığını bilir hatta Derin ve Volkan ile de zaman geçirmiştir ancak bu gerçeği arkadaşından zevkle saklar. Ancak Asya'nın gazabından o da nasibini alacaktır.

Sadakatsiz dizisinde Bahar karakterini Yeliz Kuvancı canlandırmaktadır.

Yeliz Kuvancı kimdir?

20-10/07/yeliz-kuvanci.jpg

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.
Sihirli Anahtar ajansına bağlıdır. Çıkışını 2010'da, Öyle Bir Geçer Zaman ki'de canlandırdığı İnci adındaki müzik öğretmeni karakteriyle yaptı. Bir sezon oynadıktan sonra rolü bitince 2011-2012 sezonunda Seni Bana Yazmışlar adlı komedi dizisinde yer aldı. Başrollerini Cemel Hünal, Ali İl, Dilşad Çelebi gibi oyuncularla paylaşan Kuvancı Zeynep karakterini canlandırdı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin