Sadakatsiz Mert Gelik (Eren Vurdem) kimdir? Yaşı, dizileri..

Sadakatsiz dizisi bu akşam başlıyor. İşte oyuncuları ve karakterleri..

Merve Mutlu
07 Ekim 2020 - 15:25
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi olan ve hazırlıkları bir süredir devam eden Sadakatsiz'in oyuncuları ve karakterleri oldukça merak ediliyor. Dünyaca ünlü bir dizi olan Dr. Foster'dan uyarlanan yeni dizi Sadakatsiz'de Mert kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Sadakatsiz Mert kimdir?

20-10/07/sadakatsiz-mert.jpg

Mert, Volkan ile Asya'nın arkadaşı ve Yeliz'in de eşidir. Asya'yı aldatan Volkan'ın en yakınlarından biri olan Mert, eşiyle birlikte bu ihaneti bilen kişilerdendir ancak Asya'ya hiçbir şey söylemez ve adeta çanak tutar.

Sadakatsiz dizisinde Mert karakterini Eren Vurdem canlandırmaktadır.

Eren Vurdem kimdir?

20-10/07/eren-vurdem.jpg

1988 yılında Konya'da dünyaya gelen Eren Vurdem, Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Hesaplaşma dizisi ile yaşayan Eren Vurdem; daha sonra İnadına Aşk, Son Mektup, Şubat ve Şefkat Tepe dizilerinde rol almıştır. En büyük çıkışını ise Söz dizisinde yaşamıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin