Sadakatsiz Volkan (Caner Cindoruk) kimdir? Yaşı, dizileri..

Sadakatsiz dizisi bu akşam başlıyor. İşte oyuncuları ve karakterleri..

Merve Mutlu
07 Ekim 2020 - 14:24
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi olan ve hazırlıkları bir süredir devam eden Sadakatsiz'in oyuncuları ve karakterleri oldukça merak ediliyor. Dünyaca ünlü bir dizi olan Dr. Foster'dan uyarlanan yeni dizi Sadakatsiz'de Volkan kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Sadakatsiz Volkan kimdir?

20-10/07/volkan-karakteri.png

Volkan Asya ile evlidir ve çocukları vardır. İşinde oldukça başarılı biri olan Volkan oldukça sevgi dolu ve ilgi dolu bir eştir ancak gösterdiklerinin dışında da bir hayatı vardır ve birlikte iş yaptığı adamın kızı ile yasak aşk yaşamaktadır. Güzeller güzeli eşi Asya ile ortak arkadaşları olan kişiler de bu ilişkiyi bilmektedir. Ancak hayal kırıklığına uğrayan Asya'nın gazabı büyük olacaktır.

Sadakatsiz dizisinde Volkan karakterini Caner Cindoruk canlandırmaktadır.

Caner Cindoruk kimdir?

20-10/07/volkan-sadakatsiz.jpg

2 Nisan 1980 doğumlu yakışıklı oyuncu Caner Cindoruk Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Yaprak Dökümü, Kara Güneş, Geç Gelen Bahar, Hanımın Çiftliği, Firar, Aramızda Kalsın, İstanbul Sokakları, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Kadın ve Zemheri dizilerinde rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin