Midsomer Cinayetleri 22. sezon detayları belli oldu!

Suç dizisi Midsomer Murders yeni bölümleriyle dönüyor! Midsomer Murders 22. sezon detayları...

Televizyon dünyasının en uzun soluklu suç-dedektiflik dizilerinden "Midsomer Murders"ın (Midsomer Cinayetleri) yeni sezon çekimleri başladı!

MIDSOMERMURDERS 22. SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI!

23 Mart 1997'de yayın hayatına başlayan yapım ITV ekranlarında 22. sezonuna hazırlanıyor. Dizi ekibi pandemi ortamında gerekli koşulların sağlanmasının ardından sete çıktı.

Hikayesi İngiltere'nin kırsal kesiminde renkli karakterler, entrikalar ve katil ruhlu psikopatlarla dolu Midsomer kasabasında geçen dizide izleyiciler yeni sezonda Dedektif Tom Barnaby'nin kasabanın tuhaf ve zapt edilemez halkının arasında suçla savaşmaya devam etmesini izleyecekler.

Neil Dudgeon "John Barnaby" karakterini canlandırmak üzere geri dönerken Nick Hendrix (Jamie Winter), Annette Badland (Dr Fleur Perkins) ve Fiona Dolman (Sarah Barnaby) geri dönen diğer isimler.

20-10/07/midsomer-murders-izle.jpg

Sezonun konuk oyuncu kadrosunda ise Amanda Abbington (Sherlock), Mark Williams (Brown) ve Maimie McCoy (Van Der Valk) yer almakta.

Dudgeon yeni sezon çekimlerine başlarken yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanıyor: "Herkes işe geri döndüğü için çok heyecanlı. Maalesef sette her zamanki kadar sarılma ve öpüşme olmayacak ama hepimizin fedakarlık yapması gerekiyor! İlk başta tüm güvenlik protokolleri nedeniyle biraz tuhaf olabilir ama umarım hepimiz birbirimizi güvende tutabilir ve harika bir sezon daha çekebiliriz."

Yürütücü yapımcı Michele Buck'un yeni sezon hakkındaki görüşleri ise şöyle: "ITV'nin bizden daha fazla Midsomer Murders üretmemizi istemesinden çok memnunuz. Bu güncel zorlu koşullarda tüm oyuncularımız ve ekibimiz için güvenli bir çalışma ortamı sağlarken, baştan çıkarıcı gizemler, harika konuk yıldızlar ve çarpıcı mekanlarla yeniden karşınızda olacağız."

20-10/07/midsomer-murders-dizisi-1602066162.jpg

MIDSOMER MURDERS 22. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Midsomer Murders'ın 22. sezonunun başlangıç tarihi henüz resmileşmedi. Yeni sezon toplam 6 bölümden oluşacak.

Sezonun yönetmen kadrosu Matt Carter, Roberto Bangura, Audrey Cooke, Toby Frow ve Fiona Walton'da oluşurken yazar odasında şu isimler var: Chris Murray, Jeff Povey, Helen Jenkins, Nick Hicks-Beach ve Julia Gilbert.

Bentley Productions yapımcılığında hazırlanan dizinin dünya genelinde 220 ülkeye dağıtımı gerçekleşiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin