Sadakatsiz Derin Güçlü (Melis Sezen) kimdir? Yaşı, dizileri..

Sadakatsiz dizisi bu akşam başlıyor. İşte oyuncuları ve karakterleri..

Merve Mutlu
07 Ekim 2020 - 13:24
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi olan ve hazırlıkları bir süredir devam eden Sadakatsiz'in oyuncuları ve karakterleri oldukça merak ediliyor. Dünyaca ünlü bir dizi olan Dr. Foster'dan uyarlanan yeni dizi Sadakatsiz'de Derin Güçlü kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Sadakatsiz Derin kimdir?

20-10/07/melis-sezen-1602070402.jpg

Derin babasının ortak iş yaptığı evli ve çocuklu bir adam olan Volkan ile yasak aşk yaşamaktadır. Volkan ile eşi Asya'nın ortak arkadaşlarının da haberdar olduğu bu ilişkinin bebeğini de taşımaktadır. Asya'yı da tanıyan ve birlikte zaman geçiren Derin, Asya'nın öfkesinden elbet nasibini alacaktır.

Sadakatsiz dizisinde Derin Güçlü karakterini Melis Sezen canlandırmaktadır.

Melis Sezen kimdir?

20-10/07/melis-sezen-sadakatsiz.jpg

2 Aralık 1993 tarihinde dünyaya gelen oyuncu an itibarıyla 27 yaşındadır. Lisans eğitimini Koç Üniversitesi Medya ve Güzel Sanatlar Bölümü'nde almıştır. 2016 senesinde izleyici karşısına çıkan Hayat Bazen Tatlıdır adlı televizyon dizisi ile ilk defa ekranlarda olmuştur. Ufuk Özkan ve Birce Akalay'ın kadrosunda yer aldığı dizide Melis Sezen Asya karakterini canlandırmıştır...
Dans etmeyi çok seven güzel oyuncu, Siyah İnci adlı dizide de Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel ile birlikte rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin