Amazon'un ilk Alman komedi dizisi Love Addicts geliyor! Diziyi tanıyalım!

Dört uyumsuz gencin maceracı, çalkantılı ve eğlenceli flört davranışlarının hikayesi... Amazon dizisi Love Addicts konusu, detayları...

Amazon Studios, orijinal senaryoya sahip ilk Almanya yapımı komedi dizisine yeşil ışık yaktı!

"Love Addicts" isimli dizinin sezonu 8 bölümden oluşuyor.

Warner Bros. International Television yapımcılığında hazırlanan Love Addicts'in izleyiciyle 2022 yılı içinde buluşması planlanıyor.

AMAZON DİZİSİ LOVE ADDICTS ÇOK YAKINDA!

Peki, Love Addicts nasıl bir dizi?

Dizi; dört uyumsuz gencin maceracı, çalkantılı ve eğlenceli flört davranışlarının hikayesini anlatıyor.

20li yaşların ortalarındaki kahramanlarımız Dennis, Nele, Mo ve Katrin ile tanışın! Flört uygulamaları, tek gecelik ilişkiler ya da kapıya teslim edilen seks oyuncakları - Dennis, Nele, Mo ve Katrin'in aşk ihtiyaçlarının sınırı yok gibi görünüyor! Ya da var mı?

Dennis kendini sahiplenici kız arkadaşının baskısından kurtarmayı başaramamaktadır. Nele, peri masalı fantezileriyle en mükemmel erkekleri bile önüne katıp kovalamaktadır. Mo, duygusal bir ilişkiye girerken donup kalırken; Katrin ise aştan, duygusallıktan kaçmakta ancak bunu hemen seks yaparak telafi etmektedir.

Bir süre sonra dörtlünün, toplu olarak kendilerine aşk meselesinin neden onlar için her zaman bu kadar zor olduğunu sormaları gerekecektir...

21-07/01/amazon-studios.jpeg

LOVE ADDICTS MUTFAĞINDAKİLER

Marian & Marco Grönwoldt ikilisinin fikrinden yola çıkarak senaryolaştırılan Love Addicts'in baş yazarlığını Julia Drache üstlenirken; Burkhardt Wunderlich, Isaiah Michalski ve Gemma Michalski yazar kadrosunu oluşturan diğer isimler.

Tobias Rosen, Bernd von Fehrn ve Marie Rechberg ise projenin yapımcıları.

Amazon Studios Almanya'dan Philip Pratt yeni dizi projeleri hakkında şu ifadeleri kullanıyor: "Love Addicts ile Prime üyeleri, dijital çağda aşk ve dostluk hakkında vahşi, şaşırtıcı ve gerçekçi bir komedi dizisini sabırsızlıkla bekleyebilirler. Amazon Original dizisi, aşkı bulmak için korkunç eski ilişkiler, flört uygulamaları ve hayal kırıklığı yaratan tek gecelik ilişkiler dünyasında manevra yapan dört harika ana karakteri konu alıyor."

Yapımcılar Tobias Rosen ve Bernd von Fehrn ise düşüncelerini "Dört farklı karakterimiz yorulmak bilmez bir aşk arayışında gibi görünüyor, ama sonunda onlara belki de daha büyük bir hazine bulmada eşlik ediyoruz - dostluk. Julia Drache ve diğer yazarlarla birlikte, bunu dokunaklı, doğru ve bol mizahla anlatmak için harika bir ekibimiz var. Amazon Studios ile güvene dayalı iş birliğinden ve bu özel diziyi sizlerle birlikte hayata geçirme şansından dolayı çok mutluyuz" şeklinde özetliyor.

21-07/01/love-addicts.jpeg

Love Addicts'in oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin