Netflix İtalya dizisi Generation 56K başladı! Generazione 56k nasıl bir dizi?

Matilda ve Daniel, yirmi yıl sonra şans eseri tekrar karşılaşır ve... Netflix'in İtalya yapımı yeni dizisi "Generazione 56k (Generation 56K)" başladı. Konusu, fragmanı, bölümleri, tüm detayları...

İtalya, 90'ların sonu: İnternet sonunda küçük Procida adasına iner ve Daniel, Matilda, Luca ve Sandro adlı gençlerin aşk hayatlarını sonsuza dek değiştirir. Yirmi yıl sonra internet onları yeniden bağlayacak ve tamamen farklı bir dünyada bile bazı duyguların asla değişmediğini gösterecek...

Dijital yayın platformu Netflix'in İtalya yapımı yeni dizisi "Generazione 56k (Generation 56K)" başladı.

Romantik komedi-drama türündeki dizinin sezonu 8 bölümden oluşuyor.

"GENERATION 56K" KONUSU, BÖLÜMLERİ, OYUNCULARI

Generation 56K'nın hikayesine bakacak olursak;

56K modem çağında yakınlaşan Matilda ve Daniel, yirmi yıl sonra şans eseri tekrar karşılaşır. Arkadaşlıkları yeni bir aşkın kapısını aralayacak mıdır?

Dizinin konusu; şans eseri karşılaşan 30'lu yaşlardaki Matilda ve Daniel'in, ergenlik hormonlarının coştuğu ve internetin hayatlarını sonsuza dek değiştirdiği 1998 yılını hatırlamasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

21-07/01/generazione-56k-poster.jpeg

Sezonun, süreleri 27 ile 33 dakika arasında değişen bölüm isimleri şöyle sıralanıyor: "Randevu", "Tahta Kurdu", "Araştırma ve Geliştirme", "Sadakat", "Hediye", "Come mai", "Şişedeki Mesaj", "Asansör".

Generation 56K'nın oyuncu kadrosu Angelo Spagnoletti, Cristina Cappelli, Alfredo Cerrone, Azzurra Iacone, Gianluca Colucci, Gennaro Filippone, Fabio Balsamo, Egidio Mercurio, Sebastiano Kiniger, Biagio Forestieri, Sveva Simeone, Ilenia Zanfardino, Roberta Migliucci, Claudia Tranchese'den oluşuyor.

21-07/01/generation-56k-foto.jpeg

Francesco Ebbasta, Laura Grimaldi, Davide Orsini ve Costanza Durante'den oluşan bir yazar ekibine sahip olan dizinin yönetmen kadrosunda ise Francesco Capaldo ile Alessio Maria Federici yer almakta.

"Generation 56k" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin