Young Royals dizisi Netflix'te başladı! Aşk mı görev mi?

Görev, statü, sadakat, aşk... İsveç yapımı Netflix dizisi "Young Royals" 1. sezonuyla başladı. Konusu, fragmanı, bölümleri, oyuncuları...

Genç bir prens ve büyük bir ikilem: Aşk mı görev mi?

YOUNG ROYALS 1. SEZON NETFLIX'TE!

Görev, statü, sadakat, aşk... Edvin Ryding (Gåsmamman), Pernilla August (Britt-Marie Was Here) ve pop şarkıcısı Omar Rudberg'i başrollerde gördüğümüz İsveç yapımı Netflix dizisi "Young Royals" 1. sezonuyla başladı.

Romantizm soslu gençlik dramasının 1. sezon bölümleri 01 Temmuz 2021 Perşembe günü itibarıyla Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

21-07/01/young-royals-afis.jpeg

YOUNG ROYALS NASIL BİR DİZİ?

"Geçmişin seni tanımlamaz" diyen Young Royals'in hikayesinde; Prens Wilhelm'in, prestijli yatılı okul Hillerska'daki yeni hayatına alışsa da kalbinin sesini dinlemenin düşündüğünden çok daha zor olmasına tanıklık ediyoruz.

Wilhelm, taht için bir sonraki sıranın kendisine gelmesiyle, aşk ve görev arasında önemli bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Young Royals'in açılış bölümünde; Prens Wilhelm, bir skandalın ardından Hillerska ismindeki prestijli yeni bir yatılı okula kaydolur. Uzaktan kuzeni August ise prens onuruna bir kabul partisi düzenler.

Dizinin sezonu, süreleri 40 ile 50 dakika arasında değişiklik gösteren 6 bölümden oluşuyor.

21-07/01/young-royals-netflix.jpeg

Lisa Ambjörn'ün yaratıcısı olduğu Young Royals'in oyuncu kadrosunda başrolleri paylaşan isimlere eşlik eden diğer oyuncular şöyle sıralanıyor: Malte Gårdinger, Frida Argento, Nikita Uggla.

Yazar ekibinde Lisa Ambjörn'e, Pia Gradvall, Sofie Forsman, Tove Forsman eşlik ederlerken bölümlerin yönetmen koltuğunu Erika Calmeyer ve Rojda Sekersöz ikilisi paylaşıyor.

"Young Royals" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin