Leyla ile Mecnun Setinden Yeni Video Paylaşıldı

Leyla ile Mecnun çekimlerinden yeni video paylaşıldı. Dizinin çok yakın bir zamanda Exxen üzerinden yayınlanması bekleniyor. Yeni tüyolar var mı?

Oğulcan Özsezgi
01 Temmuz 2021 - 00:45
Gündem

Leyla ile Mecnun geri dönüyor bunu artık biliyoruz. Exxen haklarını satın aldı iddiası geldiğinden beri bunun haberini yapıyoruz. Sonuçta tüm bu bilgilerin doğru çıkması ve dizinin geliyor olması çok güzel. En son dizi için çekimlerin başladığının da haberini paylaşmıştık. Şimdi ise Leyla ile Mecnun çekimlerinden yeni video geldi.

Exxen tarafından paylaşılan video, efsane dizinin aynı tadı vereceğini işaret ediyor. Paylaşılan videoda yer alan detaylardan ve dizinden konuşalım.

Leyla ile Mecnun Dizisi için Yeni Video

Paylaşılan video çok uzun değil. Kısa bir çekim videosu. Ama dizinden önemli detaylar gösteriyor mu evet gösteriyor. Başta zaten karakterleri daha iyi görüyoruz. Mecnun, yeni Leyla, İsmail Abi, Erdal Bakkal, Metonya’nın Metin’i, İskender Baba hepsini görebiliyoruz.

Orada ufak bir detay daha dikkat çekiyor. Sanki Nurten karakterinin de dizide yer alacağını anladım. Mezarlıkta çekilmiş olan bir sahne var gibi gözüküyor. Eğer gözlerimiz bizi yanıltmıyorsa, bu Nurten karakteri.

Diğer kısımda yine dedenin çöllerde boy göstereceğini de anlıyoruz. Bir kere mekanların değiştirilmemiş olması da çok önemli. Dizide aynı mekanlar olduğu gibi devam ediyor. Erdal Bakkal’ın bakkallığa devam edeceğini görmek de güzel detaylardan biri oldu.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Exxen (@exxen)'in paylaştığı bir gönderi

Nurten’in mezarlıkta bir yerde gözükmesine gelince, bu da bize senaryonun kaldığı yerden devam edeceği sinyalini veriyor. Tabii ki ne kadar doğru olacak derseniz bilemiyoruz. Şimdilik bunların tahminlerden ibaret bilgiler olduğunu tekrar tekrar belirtelim.

Leyla ile Mecnun için yeni video geldi ama şu da var ki hala dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda detay yok. Burada dizinin ne zaman yayınlanacağını da beklemekteyiz. Çekimler bu kadar ilerlediğine göre yakında yayın yapılacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin