Güldür Güldür Devam Edecek mi?

Güldür Güldür devam edecek mi? Yeni sezon ne zaman yayınlanacak belli oldu mu? İşte sezon finali için yayınlanan yeni fragman ve yeni sezon için bilinenler.

Oğulcan Özsezgi
01 Temmuz 2021 - 00:39
Gündem

Show TV bu sezon sonunda epey bir güç kaybetti. Çok iddialı olan bazı dizileri vardı ve hemen hepsi final yaptı. Diziler zaten final yapacaktı ama bir anda hepsinin aynı sezon sonunda final yapması, bir hayli dikkat topladı. Dizilerden sonra kanalın reytinglerinin düşeceği düşünülürken, bu sefer Güldür Güldür Show için yeni bir karar alınmıştı ve program iki bölüm olarak yayınlanmaya başlamıştı. Fakat şimdi yeni bir soru daha gündeme geldi. Bu sefer gündeme gelen soru Güldür Güldür devam edecek mi sorusu?

Neden böyle bir şeyi konuşuyoruz çünkü programın stoklarında yer alan bölümler bitti ve sezon finali zamanı geldi. Program yeni sezonda olacak mı bu merak ediliyor.

Güldür Güldür Devam Ediyor mu?

Programın bu hafta yayınlanacak olan bölümüyle beraber sezon finaline gidilecek. Haftada iki bölüm iki bölüm giden program, şimdilik yeni sezonda da gelecek gibi duruyor. Yaklaşık 2 ya da 3 aylık bir ara olacak ve sonrasında da Güldür Güldür yeniden yayınlanmaya başlayacak. Eğer herhangi bir değişiklik olmazsa şimdilik durum bu.

Fakat tabii ki şu var ki program yıllardır yayınlanıyor ve her sezon finalinden sonra değişiklikler oluyor. En büyük değişiklikler ise oyuncu kadrosunda oluyor. İddialı isimler ayrılabiliyor çok iddialı isimler katılabiliyor. Son sezonun yarısından sonra da böyle bir durum yaşanmıştı.

 

İddialı oyuncular programdan yeni projeler için ayrılmıştı. Şimdi Güldür Güldür devam edecek mi sorusundan çok kimler kalacak kimler gidecek ya da yeni kimler gelecek bunu merak ediyoruz. Eski isimlerden kadroya dahil olacak olanlar olursa, yeni sezon çok daha iddialı başlayabilir. Mesela Eşofmanlı Şevket Hoca!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin