Seyyar 4.bölüm Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Seyyar 4.bölüm fragmanı yayınlandı. en son Suat'ın kuryeliğini yapmak zorunda kalan Yasin için bu kez işler biraz daha karışacak gibi duruyor.

Oğulcan Özsezgi
01 Temmuz 2021 - 00:35
Gündem

PuhuTV’nin yaz dönemi için hazırladığı, bir pilavcının hikayesini anlatan Seyyar dizisi kendi kitlesini oluşturmayı başardı. Haftalık dizi formatında yayınlanan ve her Cuma yeni bölümlerini gördüğümüz yapım, en son 3.bölümüyle yayınlandı ve aksiyon yönü artmaya başladı. Merak edenler için Seyyar 4.bölüm fragmanı da geldi.

Yeni bölüm için yayınlanan fragman gösteriyor ki bundan sonra hep bir kovalamaca içerisinde ilerlenecek. Özellikle seyyar pilavcılık yapan Yasin, yani başrol karakterin işi giderek zorlaşacak.

Seyyar 4.Bölümde Neler Olacak?

4.bölüm fragmanına geçmeden önce eski bölümleri bir hatırlamamız gerekiyor. En son yayınlanan bölümde Suat, kuryesi öldüğü için Yasin’in üzerine düşmüştü ve onu uyuşturucu dağıtımı yapma konusunda tehdit etmişti. Bu tehditlerde Çiğdem’i de kullanan Suat, sonucunda Yasin’i ikna etmiş ve paketini dağıtmasını sağlamıştı.

Bu sırada Çiğdem’in ise hastanede tedavisinin devam ettiğini gördük. Ayrıca Çiğdem Baro tarafından kendisine atanan avukatla da iyi anlaşmaya başladı. Yasin bir şekilde Suat’ın baskılarından kurtulmaya çalışırken bir yandan da Çiğdem’in iyileşmesini beklemekteydi.

Seyyar 4.bölüm fragmanında ise işlerin iyice karıştığını anlıyoruz. Gördüğümüz kadarıyla Çiğdem hala hastanede. Ağır yaralı olarak hastaneye gelen Çiğdem’in genel durumu iyi gözüküyor ama hala hastaneden çıkabilmiş değil. Bu arada Yasin’in ise başı sokak çeteleriyle derde giriyor.

Muhtemelen kuryelik yaptığı anlaşılıyor ve sokak serserilerinin Yasin’i kovaladığını görüyoruz. Bir ara sokakta sıkışan Yasin ise çareyi yalan söylemekte buluyor. Kendisini polis Suat olarak tanıtan Yasin, bu şekilde sokak çetelerinin elinden kurtulacak.

Fakat bunu öğrenen Suat neler yapacak onu bilmiyoruz. Görünen o ki hem Suat için hem de Yasin için işler son derece karışacak. Yeni bölüm Cuma günü akşam 20:00’da.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin