Hekimoğlu Dizisi Ekranlara Geri Dönüyor!

Hekimoğlu dizisi geri dönmeye hazırlanıyor. Dizi teve2 kanalında yayınlanacak. Peki ne zaman yayınlanacak ve kaç bölüm olarak gelecek? İşte açıklamalar.

Oğulcan Özsezgi
01 Temmuz 2021 - 00:00
Gündem

Hekimoğlu, Timuçin Esen’in çok iddialı dizilerinden biri oldu. Her bölümde farklı konuların ve hastaların ele alındığı dizi, yayın hayatına da çok hızlı başlamıştı. Yayın hayatına bir hayli hızlı başlayan dizi, reytinglerde de kendisini gösterdi. Fakat bir yerden sonra dizinin reytingleri hızla düşmeye başladı. Defalarca bitiyor final yapıyor iddialarıyla gündeme gelen yapım sonunda da final yaptı. Fakat dizinin hayranları için güzel bir haber var. Öyle ki Hekimoğlu dizisi geri dönüyor.

Peki dizi ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? Yayının detayları neler?

Hekimoğlu teve2 Ekranlarında Olacak

Ne yazık ki dizinin yeniden çekilmesi ya da farklı bir kanal ile anlaşması durumu söz konusu değil. Bunun yerine şöyle bir durum var ki dizi yeniden yayınlanacak. Yeni bölümleriyle değil de tekrar bölümleriyle yayınlanacak.

Üstelik bu kez haftalık olarak yayınlanmayacak ve günlük bir dizi formatında yayın yapılacak. Teve2 ekranlarında karşımıza çıkacak Hekimoğlu’nun saati ise 16.15 olarak açıklandı.

Yani bir öğleden sonra dizisi olarak göreceğiz. Toplamda 51 bölüm yayınlanan dizinin yaklaşık 2 ay boyunca yayınlandığını göreceğiz. Dizinin ilk bölümünün ise Pazartesi gününden itibaren yayınlanması bekleniyor.

Aslında ciddi bir izleyici kitlesi oluşturan ama bu kitlede sabit kalması nedeniyle rakiplerinin gerisinde kalan yapımı bir kez daha televizyon ekranlarında görmüş olacağız. Tabii ki dizinin yeniden çekilmesi gibi bir durum söz konusu değil zira neredeyse tüm isimler yeni dizilerle anlaştı.

Başrol oyuncusu olan Timuçin Esen, Mevlana dizisinde yer alacak. Onun dışında Kaan Yıldırım’ın da aynı dizide yer alması bekleniyor. Zaten Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu dizisinde başrol olmuştu. Diğer isimlerinde dizilerde yer aldığını biliyoruz. Hekimoğlu için bundan sonra göreceğimiz ancak tekrar bölümleri olacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin