Cam Tavanlar 5.Bölüm Fragmanı Geldi

Cam Tavanlar 5.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Cem ile Leyla arasındaki yakınlaşmayı görüyoruz. İkili arasındaki buzlar eridi mi?

Oğulcan Özsezgi
01 Temmuz 2021 - 00:00
Gündem

Başarılı yaz dizilerinden biri olan Cam Tavanlar, şimdilik yavaş ama emin adımlarla ilerliyor. Dizinin reytingleri şimdilik tam bekleneni veremedi. Bensu Soral’ın dönüş yaptığı dizide bizim beklentimiz biraz daha fazla ilgi çekmesiydi. Ama dedik ya yavaş yavaş ilerliyor diye. Dizi yavaş yavaş yerine oturmaya başladı ve karakterler de sevilmeye başladı. En son 4.bölümünü izlediğimiz dizi için şimdi de yeni fragman yayınlandı. Cam Tavanlar 5.Bölüm fragmanı sizi biraz şaşırtacak.

Dizinin fragmanda başlangıcı ayrı sonu ayrı. Tam diyoruz ki her şey iyi gidiyor o arada bir fırtına daha kopuyor.

Cam Tavanlar 5.Bölüm Fragmanı - Neler Oluyor?

Fragman Leyla ile Cem karakterlerinin bir araya gelmesiyle başlıyor. Bir bölüm önce aralarında kopan fırtınalardan sonra ikilinin dansını görüyoruz. Durumdan hem Leyla memnun hem de Cem memnun gibi duruyor. Bir yandan ikilinin dansını görürken bir yandan ise İskender’i görüyoruz.

Cem ve Leyla arasında tam her şey iyi gidiyor derken, fragmanın sonunda yine olan oluyor. Cem yine bir şeye kızarak dansı bırakıyor ve orayı terk ediyor. Bir yandan da Leyla’nın ağlamaya başladığını görüyoruz. Tabii ki Leyla’yı teselli etme görevi de burada İskender’e düşüyor gibi gözüküyor.

Yine Leyla’yı sakinleştiren İskender oluyor. İkili arasında her şey iyi giderken bu sefer ne oldu yine anlamadık. Tabii ki fragman bu ya dikkat çekecek tam olarak konu aydınlatılmamış. Cam Tavanlar 5.Bölüm fragmanı içerisinde göremediklerimizi yeni bölümde göreceğiz.

Yeni bölüm gününde ya da saatinde ise herhangi bir değişiklik yok. Dizi yine her Çarşamba saat 20:00’da ekranlara gelmeye devam edecek. Yeni bölüm sonrasında yine bir değerlendirmeye yer vereceğiz. Cem ve Leyla’nın durumu netleşir mi işte orasını bilmiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin