Gerçek suç öyküsü Somos. 1. sezonuyla Netflix'te! Konusu, fragmanı ve bilinmeyenleri

Yıllarca susturulmuş küçük bir kasabanın gerçek hikâyesi... Suç draması "Somos." 1. sezonuyla Netflix'te! Detaylar...

Yıllarca susturulmuş küçük bir kasabanın gerçek hikâyesi... Kasaba halkının ve ufukta görünen tehlikelerin hikâyesi...

Teksas sınırı yakınındaki bir Meksika kasabası sakinlerinin tanık olmaya başladığı tuhaf olayların, bir kartelin neden olduğu büyük bir trajediye yol açmasını konu edinen suç draması "Somos." 1. sezonuyla Netflix'te!

Ünlü gazeteci Ginger Thompson'ın Allende, Coahuila'da meydana gelen gerçek bir katliam hakkında hazırladığı tarih araştırmasına dayanan, gerçek olaylardan esinlenen dizinin sezonu 6 bölümden oluşuyor. Somos., bu dehşet verici olayın öncesindeki günlere ve yanlış giden bir DEA operasyonuyla hayatları sonsuza dek değişen insanlara odaklanıyor.

Uyuşturucu şiddetini mağdurların bakış açısından ele alma özelliğine sahip olan yapımın bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Tembel Sürü" (52 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Konuşursan Ölürsün" (43 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Yardım Çığlığı" (44 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Kurtlar Sofrası" (45 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Geceleri Arkanı Kolla" (55 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Katliam" (73 dakika)

Dizinin arkasındaki isimlerden James Schamus; dizinin içeriği ve ismi ile ilgili şu açıklamalarda bulunyor:

21-06/30/somos-afis.jpeg

"Bu öyküyü anlatmamızın iki temel gayesi var. Bunlardan birincisi kültürümüzün sıklıkla algılarımızdan ve anılarımızdan silmeye çalıştığı insanları görünür kılmak, diğeriyse bu insanlarla bir arada yaşadığımız fikrini pekiştirmek. İngilizcede "Somos" ifadesini anlatmak için iki sözcük gerekiyor: "We are" ("Biz") veya "We exist" ("Biz varız"). Diğer yandan İspanyolcada aynı anlamı tek bir sözcük veriyor. Sadece bir isimden ibaret olmaması, aynı zamanda bir iddia ortaya koyması için dizi isminin sonuna bir nokta eklemeyi teklif ettim."

Monika Revilla & James Schamus ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Mercedes Hernández, Jesús Sida, Jero Medina, Armando Silva, Jimena Pagaza, Antonio López Torres, Everardo Arzate, Arelí González, Jesús Herrera, Ulises Soto, Iliana Donatlán, Fernando Larrañaga, Mario Alberto Quiñones, Alejandro Ruiz, Natalia Martínez, Josué Guerra, Salvador Montenegro, Caraly Sánchez, Clementina Guadarrama.

21-06/30/somos-dizi-foto.jpeg

Bölümlerin yönetmen koltuğunda ise Álvaro Curiel (4 bölüm) ile Mariana Chenillo (2 bölüm) oturuyor.

"Somos." (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin