And Dağları'nın Büyüsü 2. sezon başladı! Magical Andes 2. sezon detayları!

Güney Amerika dağlarının devamlı olarak değişen coğrafyasını ve hayatlarını bu dağlara göre şekillendirmiş insanları ekranlara taşıyan "And Dağları'nın Büyüsü (Magical Andes)" 2. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi. Yeni sezon detayları...

Burası kıtaları aşan, dünyanın en büyük sıradağı ve tüm kıtanın kimliğini oluşturan farklı kültürlere sahip yedi ülkeden geçiyor. And Dağları nerede başlar ve nerede biter?

AND DAĞLARI'NIN BÜYÜSÜ 2. SEZON NETFLIX'TE BAŞLADI!

Güney Amerika dağlarının devamlı olarak değişen coğrafyasını ve hayatlarını bu dağlara göre şekillendirmiş insanları ekranlara taşıyan belgesel dizisi "And Dağları'nın Büyüsü (Magical Andes)" 2. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi.

İzleyiciyi Arjantin'den başlayıp Güney Amerika dağları üzerinden Kolombiya'ya kadar uzanan yolculukta And Dağları ile kurdukları bağ nedeniyle benzersiz yaşamlar süren insanlarla tanıştıran yapımın yeni sezonu 4 bölümden oluşuyor.

21-04/02/magical-andes-dizisi.jpg

MAGICAL ANDES 2. SEZON KONUSU

Yeni sezonda Güney Amerika'da yedi ülke boyunca uzanan ve bu ülkeleri birbirine bağlayan And Dağları'nın barındırdığı doğal güzellikleri, maceraları ve öyküleri keşfe çıkmaya devam ediyoruz.

Süreleri 23 ile 26 dakika arasında değişen 2. sezon bölümlerinin sıralaması şu şekilde:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Venezuela ve Kolombiya" (25 dakika)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Peru ve Ekvador" (23 dakika)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Arjantin'deki La Rioja, Peru'da Bir Vaha ve Bolivya" (23 dakika)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Arjantin ve Şili" (25 dakika)

21-04/02/magical-andes-dizisi-foto-2.jpg

Magical Andes'in yaratıcılığını Luis Ara ve Alexandra Hardorf ikilisi üstleniyor.

"Andes Mágicos" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin