Monarca 3. sezon olacak mı? Netflix kararını verdi!

Monarca iptal mi devam mı? Baş yapımcılığını Salma Hayek'in üstlendiği Meksika yapımı Monarca dizisinin geleceği belli oldu. Netflix diziyi iptal etti! Detaylar...

Baş yapımcılığını Salma Hayek'in üstlendiği Meksika yapımı "Monarca" dizisinin geleceği belli oldu.

MONARCA DİZİSİ İPTAL EDİLDİ!

İlk sezonu 13 Eylül 2019, ikinci sezonu 01 Ocak 2021'de izleyiciyle buluşan yapım iptal edildi. Buna göre Monarca 3. sezon olmayacak.

Osvaldo Benavides ve Irene Azuela gibi oyuncuların sosyal medya hesaplarından karakterlerine veda mesajları yayınladıkları dizinin ikinci sezon hikayesinin tam anlamıyla bir finale kavuşmaması nedeniyle iptal kararı hayranları oldukça üzecek gibi.

21-04/02/monarca-3-sezon-ne-zaman.jpg

27 gün boyunca Netflix Meksika'nın en iyi 10 listesinde kalarak iyi bir performans gösteren dizi ayrıca Dominik Cumhuriyeti, Venezuela, Panama ve Honduras gibi ülkelerde de başarılı bir grafik çizdi. Monarca bunun yanında Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en iyi 10 listesinde de birkaç günlüğüne yer almayı başardı.

MONARCA NASIL BİR DİZİ? KONUSU VE OYUNCULARI

İzleyiciyi Meksika elitlerinin yolsuzluk, skandal ve şiddetle dolu dünyasına götüren dizinin hikayesi; ailesinin kuşaktan kuşağa geçen, yolsuzluk ve sırlar altında parçalanmaya yüz tutmuş tekila imparatorluğunun kontrolünü ele geçirmek için 20 senenin ardından Meksika'ya dönüp rekabete giren Ana Maria'nın sırlar ve yolsuzlukla dolu bu dünyada hayatta kalmak için verdiği mücadeleyi gözler önüne seriyor.

Geride bıraktığımız ikinci sezonda Carranza kardeşler yeni düşmanları olan kuzen Sofía ile uğraşırken; kardeşlerin geçmişteki eylemleri Monarca imparatorluğunun geleceğini tehdit eder.

21-04/02/monarca-konusu-ve-fragmani.jpg

Salma Hayek'in yapım şirketi Ventanarosa Productions, Lemon Studios ve Michael McDonald'ın Stearns Castle'ı ortak yapımcılığında hazırlanan; Irene Azuela (Quemar las Naves, El hotel de los secretos, Las oscuras primaveras) ve Juan Manuel Bernal (Capadocia) ikilisini başrollerinde bulunduran dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Osvaldo Benavides, Rosa María Bianchi, Antonio de la Vega, Fernanda Castillo, Luis Rábago, Sophie Gómez, James Hyde, Carla Adell, Regina Pavón, Dalí González, Alejandro de Hoyos Parera, José Manuel Rincón, Daniela Schmidt ve Gabriela de la Garza gibi isimler yer alıyor.

"Monarca" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin