İlker Kaleli'nin rol aldığı yabancı dizi Serpent'in Netflix yayını başladı!

Mini dizi "The Serpent" Netflix'te başladı! The Serpent nasıl bir dizi? Konusu, Türkçe alt yazılı fragmanı, oyuncuları...

Bir katili yakalamak için neleri göze alırsınız?

Seri dolandırıcı ve katil Charles Sobhraj'ın (Altın Küre adayı Tahar Rahim) ve onu yakalayıp adalet önüne çıkarmak için verilen olağanüstü mücadelenin hikâyesini ekrana getiren mini dizi "The Serpent" Netflix'te başladı.

THE SERPENT NASIL BİR DİZİ?

Jenna Coleman'ın da (Victoria, Doctor Who) başrollerden biri olduğu; sarsıcı ve gerçek olaylardan esinlenen dizinin hikâyesi; acımasız katil Charles Sobhraj'ın 1970'lerde Güneydoğu Asya'da "Hippi Yolu"nu keşfe çıkan gezginleri kendine av olarak seçmesi ekseninde gelişen olayları konu ediniyor.

Charles Sobhraj'ın, Bangkoku'ta Kanit Apartmanı'nda verdiği gösterişli ve aldatıcı partinin ardından iki gezginin kaybolması bir diplomatın dikkatini çekecektir.

BBC One ekranlarında 01 Ocak - 14 Şubat 2021 tarihleri arasında yayınlanan ve Netflix ile dünya genelindeki dizi severlerle buluşmaya başlayan The Serpent'in süreleri 55 ile 59 dakika arasında değişen sezonu 8 bölümden oluşuyor.

21-04/02/the-serpent-dizisi.jpg

"THE SERPENT" OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Tahar Rahim (Charles Sobhraj) ve Jenna Coleman (Marie-Andrée Leclerc) dışında Billy Howle (Herman Knippenberg), Ellie Bamber (Angela Knippenberg), Amesh Edireweera (Ajay Chowdhury), Tim McInnerny (Paul Siemons), İlker Kaleli (Vitali Hakim) gibi isimler rol alıyor.

Mammoth Screen yapımcılığındaki The Serpent'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Richard Warlow, Tom Shankland, Preethi Mavahalli, Damien Timmer ve Lucy Richer'dan oluşuyor.

21-04/02/the-serpent-sezon-1.jpeg

The Serpent'in çekimleri Mart 2020 dönemine kadar çoğunlukla Tayland'ın başkenti Bangkok'ta ve Prachuap Khiri Khan'daki tatil kasabası Hua Hin'de gerçekleştirildi. COVID-19 pandemisi nedeniyle ara verildikten sonra Ağustos 2020'de Hertfordshire'de yeniden başlayan prodüksiyon sonrasında çekilen sahneler senaryoda küçük değişiklikler yapılarak Tayland'daki mevcut çekimler ile sorunsuz bir biçimde harmanlandı.

Çeşitli televizyon ve radyo röportajlarında bulunan Jenna Coleman'a göre hikayede Hindistan, Fransa ve farklı yerlerde geçen sahneler, mevcut pandemi ortamı nedeniyle İngiltere'de çekildi.

"The Serpent" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin