Arak ilk bölümüyle ekran serüvenine başladı! Kara ve Zeynep yıllar sonra o evde!

Show TV'nin yeni dizisi Arak ilk bölümüyle ekran serüvenine hızlı bir giriş yaptı. Peki Arak 1. bölümde neler yaşandı? Arak 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arak 2. bölümde neler olacak? Arak dizisi oyuncuları kimlerdir? Arak dizisi konusu nedir? Arak dizisi nerede çekiliyor? Arak dizisi uyarlama mı? Arak reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
22 Aralık 2023 - 09:55
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği iddialı dizisi Arak dün akşam heyecanı yüksek bir bölümle ekran yolculuğuna başladı. 

Başrollerinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel’i buluşturan, kadrosunda Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden değerli isimleri buluşturan dizi, sürükleyici ve farklı hikayesiyle dikkat çekti. Beğeni dolu yorumlar alan dizi, #Arak etiketi ile 2 saat 35 dakika sosyal medya platformu X’te TT listesinde yer aldı. Yıllar sonra televizyon ekranına dönen İlker Kaleli izleyicinin yoğun ilgisini gördü, başarılı oyuncu yaklaşık 7 saat boyunca TT oldu.

ARAK 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI!

Kara, ekip arkadaşlarıyla yeni bir iş peşindeyken, yolu ünlü ekonomi profesörü Rauf Çınar’ın kızı Zeynep Çınar’la kesişti. Kara ve sürpriz bir şekilde yardım ettiği Zeynep birbirleriyle yeni tanışıyor gibi gözükse de ikisinin bağı yıllar öncesine dayanıyordu. 1998’de Zeynep’in annesi evlerine giren bir hırsız tarafından öldürülmüştü. 

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

O hırsız ise Kara’nın babası Necip’ti. O gece yaşananların peşine düşen Kara, gerçekleri ortaya çıkarmak ve intikam almak için harekete geçmeye hazırdı. Babaannesi Sema Sultan, Kara’ya her şeyi Rauf’un yaptığını söyledi ancak daha sonra Kara’nın bu işin peşine düşmesini istemedi. Kara ise çoktan intikam yemini etmişti kendi içinde. Sema Sultan’ın aniden intihar etmesi Kara’ya büyük bir yıkım daha yaşatırken, geri dönülmez bir yola girmesi artık kaçınılmaz oldu. Sema Sultan’ın ölmeden önce son söylediği şey ise Kara’nın kardeşlerine sahip çıkmasıydı. 

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Kara, kardeşleri Yosun ve Sedat’ın karşısına çıkarak Sema Sultan’ın ölüm haberini verirken, bu kardeşlerin nasıl birbirinden uzak düştükleri akıllarda soru işareti yarattı. Sema Sultan’ın söyledikleri üzerine Kara, Rauf’un peşine düştü ve kızı Zeynep’i de radarına aldı. Bir tesadüf gibi görünse de Zeynep’in karşısına aslında planı sonucu çıktı. Zeynep, annesinin ölüm yıl dönümünde olayın yaşandığı eve gitti, Kara da aynı gece o eve girdi. Kara ve Zeynep’in kesişen yollarının hikayesi seyirciyi şimdiden ekran başına kilitledi.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

İKİNCİ BÖLÜM TANITIMI MERAK UYANDIRDI!

Kara’nın Rauf’un hocalık yaptığı üniversitede derse girdiği tanıtımda Kara ve Zeynep’in yeniden karşı karşıya geldiği ve tavla oynadığı anlar dikkat çekiyor. Baykal, kaçırmaya çalıştıkları silahların alındığını görünce büyük bir şaşkınlık yaşarken, silahları alan kişinin Kara olması heyecanı artırıyor. Aksiyon dolu dakikaların yaşanacağı ve temponun giderek artacağı yeni bölümde Kara’nın planının ne olacağı ise merak konusu oluyor.  

“Arak” yeni bölümüyle her Perşembe saat 20.00’de Show TV’de!

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin