Kendi Düşen Ağlamaz 25. Bölümde Serkan ve Alize yarışmaya katıldı! Saklı gerçekler kötü zamanda ortaya çıktı!

TRT'nin sevilen dizisi Kendi Düşen Ağlamaz, 25. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kendi Düşen Ağlamaz 25. bölümde neler oldu? Kendi Düşen Ağlamaz 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kendi Düşen Ağlamaz 26. Bölümde neler olacak? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi oyuncuları kimlerdir? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi konusu nedir? Kendi Düşen Ağlamaz reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
22 Aralık 2023 - 09:45
Kültür Sanat

TRT'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Kendi Düşen Ağlamaz 25. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ'IN 25. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Alize, Serkan’ın odasından seslerin gelmesi üzerine Serkan’ın kapısını çalar. O sırada içeride olan Yeliz’i Alize görecek mi? Serkan, ne yapacağını şaşırmış durumdadır.

Yeliz, Serkan ve Alize’nin arasını bozabilmek için onları yeni bir tuzağa çeker. Ancak hesap edemediği şeyler vardır.

Alize ve Serkan’ın Öteki Tekim isimli, çiftlerin katıldığı bir yarışmaya girmesine ön ayak olan Yeliz öyle bir şey yapar ki adeta stüdyoya bomba düşer. Artık işler hiç de hesap ettiği gibi gitmeyecektir.

Kendi Düşen Ağlamaz her Perşembe TRT ‘de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin